Çok mu paranoyağım?

1 yıldan uzun bir ilişkim var, çok güzel bir ilişki, peri masalı gibi. Birbirimizi çok ama çok seviyoruz, bunu belli etmekten de asla çekinmiyoruz. Rüya gibi, mükemmel sayılacak bir ilişki. Ama dün instagramına bakayım dedim, yanımda o da vardı. Seni seviyorum yazdım arama yerine, priw hesabına eskiden, çok eskiden atılmış bir mesaj gördüm. Ben yokken atılmış bir mesaj. Bilmem kaçıncı aylarını kutlayan bir mesaj, ona atmak için atmıştı sanırım zamanında, silerken gözünden kaçmış olmalı. Görünce beyninden vurulmuşa döndüm, çünkü aynı bana attığı mesajlar gibiydi. Ben ay kutlamalarını ilk onda tanıdım, ilk onunla yaptım. İlk defa öyle uzun mesajlar onda attım. Beni çok sevdiğini biliyorum. Ona da sordum, çok mu sevmiştin onu diye. O da öyle olduğunu sanıyordum dedi. Üstünden örnekler falan da verdi beni gerçekten sevdiğine dair ben rahatlamayınca. Onu çok seviyorum, ama eski sevgilisini zamanında benden daha çok sevmiş olabileceği fikri beynimi yiyip bitiriyor, kalbim ağrıyor. Biliyorum, 1 yıldan uzun süre önce olmuş bir olay, ama onla ayrıldıktan kısa süre sonra benle sevgili oldu. Ciddiymiş onların ilişkisi de, onlarınki de 1 yıla yakın sürmüş. Bilmiyorum, bu kadar sevdiğini bilmiyordum ondan çok kötü oldum, nasıl geçer, çok mu paranoyağım?

Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar sorun çözüldü sevgilime tam güveniyorum teşekkür ederim cevaplar için
Çok mu paranoyağım?