Kendimi paylaşmıyorum artık. Bütün fotoğraflarımı kaldırdım. Neden bilmiyorum ama canım böyle istedi. Dışarıdan nasıl görünür sizce? :D

Kendimi paylaşmıyorum artık. Bütün fotoğraflarımı kaldırdım. Neden bilmiyorum ama canım böyle istedi. Dışarıdan nasıl görünür sizce? :D
Yani bir şey diyemem tabii ki insanların kendi tercihidir kullanım şekline göre değişir aslında ınstagram'ın amacı mesela kendi fotoğrafını paylaşmaktan ziyade manzara fotoğrafları falan paylaşmaktır ama onu da yapabilmek için insanın bir profesyonel fotoğrafçı olması ya da gezginci olmayı sevmesi gerekir ya zaten aslında buradaki amaç insanları yaptıklarını ne kadar sosyal olduklarını göstermeye çalışıyor aslında sosyal medya dediğimiz kavram bizi sosyal değil asosyal yapıyor farkında değiliz
Profesyonel fotoğrafçılık geçmişim var. :D
O zaman tavsiye edebilirim kardeşim ama dediğim gibi ya artık yani insanlar iyice yozlaştı iyice bir bilgisayara telefona gömülür hale geldik yani nereye gidiyoruz bilmiyorum
şu an bile bunu derken yapıyoruz. :D
😂😂
Bazı kişiler tarafından sosyal medyayı kullanmayı sevmiyor ya da öz güvensiz gibi görülebilirler. benim içinse sadece kullanmak yani kendini paylaşmak istemiyordur diye düşünürüm zaten herkesin kendini paylaşması gerekmiyor yani kişisel bir tercih :D :)
Nazar ediyürler nazar 😅
Gözlerden sakınmak lazım 😅
Cevap
4Cevap
Kendini paylaşmayan benim ilgimi çeker ljkhjvk
Deli sdfgs
😅😅
💋
Bende kaldırdım birkaç gün önce. Böyle iyi gizemli gizemli takılalım 😄
Bu ben bro 😂 nasıl görünüyorum
Müq sjsjsls
Yhaa ısırayım mı bir kere 😂