Kendini sosyal medyada çok paylaşan insandan hayır gelir mi?

Çok sık aralıklarla kendini paylaşıyorsa, öne çıkarılan hikayelerinde "me" diye sadece kendini paylaştığı hikayelerin olduğu bir bölüm varsa, bence çok da fazla hayır gelmez. Çok fazla onaylanma ihtiyacı vardır, bazı erkekler buna sevinebilir. Çünkü kadının onay ihtiyacı erkeğin kadını manipüle edip elinde tutması için bir araç haline gelir, o erkeğin zaten kendine güveni olsa kadını elde tutmak için ucuz numaralara ihtiyacı olmaz. Aynısı kadın erkek herkes için de geçerli. Ama bu tarz onay ihtiyacı yüksek erkekler ekstra tatsız oluyor. Çünkü kadın gibi sevilecek bir güzelliğin de yok yani senin, kadın neyini sevsin? Şimdi baya bir topa tutacaksınız beni. 🤣

Bence kendine güvenli, gerçek, adam olmuş erkekler onay ihtiyacı yüksek bir kadından ziyade ayakları yere sağlam basan, kendine güveni yüksek, güzelliğini sergileme ihtiyacı duymayan, kimseden beğeni iltifat vb. ihtiyacı olmayan bir kadını isterler. Bir de Allah aşkına sırf erkeği sinir etmek için profil public yapılır mı? Kendi kararın olsun bir... Böyle biri anne olabilir mi? Kız çocuğu hareketi bunlar. Siz ne düşünüyorsunuz? Linç? 😅

Güncellemeler
+1 yıl
Bir de arkadaşlar sırf sevgilin sinir olsun diye profil halka açılır mı? Böyle bir ilişki türü olabilir mi? Kendi kararın bile yok, birisi seni cendereye kıstırmış resmen. Bence içinden geliyorsa halka arz edilsin, ben sevgilime karışamazdım. 😅 Kendi gibi olsun, ben onu seversem severim öyle. Sevmezsem de güle güle.
Kendini sosyal medyada çok paylaşan insandan hayır gelir mi?