Not:Hakaret içeren yorumlar şikayet edilecektir.
Sosyal medyada paylaşım yapmayı kesen biri için endişelenir misiniz?
Not:Hakaret içeren yorumlar şikayet edilecektir.
Aktif biri normalde, iş ile ilgili paylaşımlarıda var 2 aydır hiç bir şey atmıyor aktif degil endişelenir misiniz ne düşünürsünüz
Sosyal medyada aktif olmayan bir kişi hakkında endişelenmek için birçok neden olabilir, ancak bu her zaman bir sorun olduğu anlamına gelmez. İşte bazı olası nedenler:
Yoğunluk: Kişi belki de yoğun bir dönemden geçiyordur ve sosyal medyada aktif olmak için zamanı olmayabilir.
Dijital Detoks: Bazı insanlar sosyal medyadan bilinçli olarak uzaklaşır, bu da dijital detoks olarak adlandırılır. Bu, genellikle kişinin zihinsel sağlığını iyileştirmek için yapılır.
Gizlilik Kaygıları: Kişi belki de gizlilikle ilgili endişeler nedeniyle sosyal medyada daha az aktif olmayı tercih etmiştir.
Bu durumda, endişelerinizi dile getirmenin en iyi yolu doğrudan kişiyle iletişime geçmektir. Ancak, bu kişinin gizliliğine ve kişisel alanına saygı göstermek önemlidir. Unutmayın, herkesin sosyal medyayı kullanma şekli farklıdır ve bu her zaman bir sorun oluşturacak anlamına gelmez.
Cevap
19Cevap
Ben eğer dikkat ettiğim biriyse endişeleniyorum gerçekten. Kaza seneryoları falan geliyor aklıma. Acayip bir şey. 😄
onu diyorum :D hayır sıkılmış olsa 20 gün falan anlarım, işi içinde kullanıyor çünkü, paylaşım yaptıkça cirosu artıyor , bir şey mi oldu diyorum
Ben çokta merak ettiğin biri olmadı ama derim mesela bu hergun bir şey atardı falan sonrada boş verirdim
Hayır sıkılmıştır derim. 3 4 ay göremezsem ancak aklıma gelir yüzyüze görüşmüyorsam
yüz yüze görüşmüyoruz, işi içinde kullanıyor, paylaşım yapınca cirosuda artıyor, 2 aydır tık yok, takip ettikleri bile aynı girmiyor gibi
düşünmem, dikkatimi çekmez bile, çekse bile depresyona girmiştir diye geçiştiririm
ben neden endişelendim peki
Yediğini içtiğini paylaşmak daha verici bence.. Aklı başına gelmiş olabilir:))
Herkes yediğini , içtiğini paylaşmıyor. Oldukça estetik, bilgi veren , insana çeşitli konularda , edebiyat, sanat, bilim gibi konularda katkı sağlayanlarda var. Ne şekilde kullandıgınıza bağlı. Çevrenizde nasıl insanları takip ediyorsunuz siz ya :D
Endişelenmem ama merak ederim allah allah nerelerde acaba diye düşünürüm
kötü bir şey olmamıştır dimi ya? kendisi fotoğrafçı , aktif baya yani kendi çekimlerini atardı devamlı 2 aydır hiç bir şey atmıyor ya
Bilemeyiz ki.. belki ufak sağlıksal sorunlar yaşıyordur, ailesinde bir sağlıksal sorun vardır, depresyona girmiştir, elde etmek istediği takipçi sayısına ulaşamayıp bırakmış olabilir gibi gibi bir sürü ihtimal geliyor insanın aklına. Ama ölmemiştir emin ol ölse paylaşımların altına sevenleri hep bir şeyler yazardı
her gün artıyor takipçileri , ölmemiştir tabi ama insan meraklanıyor , aktif olsa birilerini takip etsede tamam sıfır etkileşim ya
Hiç endişelenmem. Endişelenenleri de anlamıyorum zaten.
Endişeleneceğim birisi olursa olur yoksa sıradan birisi için endişelenmem
Meşguldür ya da sosyal medyaya olan ilgi ve hevesi bitmistir
Yok endişelenmem belkide bırakmıştır sosyal medyayı başka şeylerle uğraşıyordur spor felan vb
O kadar dikkat etmem. Daha doğrusu dikkat edeceğim kadar önemli olmaz kimse.
Belli ki senin için önemli birisi?
Evet. Açıkçası aktifse ve paylaşmıyorsa merak ederim.
bunu ancak seni gerçekten merak eden seven bilir diğerlerin aklına bile gelemz
Surekli yapiyor ve kesiyorsa evet
ne gelir aklına mesela
Ölmüş demek ki Allah rahmet eylesin.
Sevdiğim adam ise endişelenirim.
Sıkılmıştır ya da başka sayfa açmıştır.
Çok samimiysem evet
Bırakmış olabilir
Hayır endişe etmem.~☆😃
Hiç endişelenmem aksine sevinirim
öldü herhalde
cidden ya normalde baya aktifti birde iş sayfası gibide kullanıyordu
Sosyal medyayı bırakmış olabilir
işi içinde kullanıyordu ama onun zararına
Başına bir şey gelmiş olmasın
Sıkılmıştır
ama iş sayfası olarakta kullanıyor, yani mantıken kullanması lazım ki , cirosu artsın
hayatımız bu oldu tabi
endişelenirim
aklına ne gelir mesela
Bir sorun vardır
banada öyle geldi. İş ile alakalıda kullanıyordu 2 aydır aktif degil ama ne olmuş olabilir
Takmam hic
Endişelenmem
Evet
Hayır
hayır yok.
Hayır
Sorarım neyi var diye
Boşvermişlik
nasıl yani açar mısın
Artık gerçek hayata odaklanmıştır sosyal medyayı boşvermiştir
mantıklı ama iş sayfası olarakta kullanıyor o paylaşım yaptıkça cirosu artıyor mesela kullanmaması zararına
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?