Acı verici görüntüler var, bu durumda paylaşım yağmak doğru olmaz sizde uzaklaşacak mısınız sosyal medyadan?

Hayır ben uzaklaşmayacağım, sadece bu sitede insanlar yas tutarken soru sormayacağım o kadar. ama hayat bir şekilde devam ediyor. yardımlarımızı ve iyi dileklerimizi esirgemeyelim
Cevap
13Cevap
Ama bunu bütün insanların farkında olmasını sağlamak iyi bence
Genelde provokatif paylaşımlardan uzak duruyorum sadece bilgilendirici paylaşımlar yapmayı tercih ediyorum
Ben yaşadım kanka Allah kimseye yaşatmasın yardım yok kar var yakacak bitti olan karın altında su yemek hiç bir şey yok
Uzak olabilirim lakin bütün yüreğim sizlerle. Allah yardımcınız olsun çiçeğim.
sosyal medya ile bağım pek yok zamanla yarışıyoruz bu gün 3. gün hataydayım
Büyük acı ama allahin taktiri insanlarımızın ihmali buna sebep oldu
HATAY'a neden ulaşılmıyor acaba, Herhangi bir TV yayın yapmıyor bilgi vermiyor, Sanki Hatay farklı bir yer.. Diğer iller sürekli veriliyor.
Hava limanı pisti çöktü. Otoban girişleri büyük hasar almış.. sağından solundan giriş yok zaten sınır bölgesinde
@KaRa-MaSKee Yol olmayan o kadar şehrimize ulaşılmış, dağ tepe hava araçlarımızda var ama nedense sadece bir kaç tv kanalı yayın veriyor.
Sorun bu işte en tehlikeli bölge.. ulaşım sorunu var eski fener kalecisi olan volkan canlı yayın açıp başına ağlamadı
4.7 tekrar deprem oldu malatya da Adıyaman ve Hatay hemen hemen yıkılmış çoğu yer.
Su ihtiyaçları barınma ihtiyaçlari varmış.
Misal hataya giriş otoyolu bu
Yani yapacak bir şey yok.
Valla haberlere bakamiyorum😔😔
Haklısın
Maalesef öyle.
Bir zahmet
Ben kopamam bağımlı oldum galiba
En İyi Cevap