Bazı insanlar sosyal medyada kendilerini farklı biriymiş gibi göstermeye çabalıyor. Birçok kişinin sosyal medya hesabındaki paylaşımlar ile gerçek hayatı tutarsız görünüyor. - İnsanlar sosyal medya profillerinde gerçek kişiliklerini neden yansıtmıyor?
İnsanlar sosyal medya profillerinde gerçek kişiliklerini neden yansıtmıyor?
Benim çevremde var bu türden. Çok güldürüyorlar beni. İş nedeniyle birlikte zaman geçirmek zorunda kalıyorum. Bir kaç kişi muhabbet edip konuşuyoruz. Onlar genelde mutsuz tipler oluyorlar. Muhabbete katılmaz ve birbirlerini bulurlar. "Ay benim fotoğrafımı çeksene" der biri diğerine. Başlarlar o hiç gülümsemeyenler mutlu pozlar vermeye. Fotoğraf çekimi biter eski hallerine dönerler. Ve fotoğraflar sosyal medyada paylaşılır. Bu yeni türemiş bir insan türü😀
insanların hayatlarından kesitler paylaştığı platformlarda gerçek hayatının dışında sahip olmadıkları malı mülkü sahipcesine göstermesi, normalde kapısından içeriye giremeyeceği mekanlarda boy boy foto atması aciz bir karaktersiz olduğunu gösterir. İçini biliyorsan komik bir olaydır. Paylaşımlara güler geçersin
Özgüveni düşük insanlar kendini olduğundan daha ulaşılmaz ve lüks içerisinde göstermeye, gösterişe meraklıdır. Biraz da narşistlikle alakası var insanların kendilerine hayran olmasını istiyorlar bu yüzden bu çaba poofff zor iş
Gerçek hayatta ulaşamadıklarını sosyal medyadan ulaşıyormuş gibi gösterip insanların beğenisini kazanıyor. Bu da egosunu tatmin ediyor. Zavallıca bir yöntem...
Sosyal medyanın bu denli hızlı yayılması ve büyümesinin sebebi de bu ya zaten olduğu gibi görünmek gibi bir zorunluluğu yok olmak istediği gibi görünebilme imkanı sunuyor sonuçta sosyal medya
varya aynı soruyu bende düşünüp duruyorum. sosyal medya kullanmıyorum ve sırf dediğin sebepten dolayı çünkü banada inanılmaz yapay ve komik geliyo insanlara kullanmıyorum dediğimde sanki başka bir gezegendenmişim gibi falan tepki veriyolar anlatmaya çalışıyorum anlamıyolarda insanlar tuhaf gerçekten
En İyi Cevaplar