neden içimde kaynayan bir öfke okyanusu var? neden bu kadar stres, panik, öfke, çaresizlik hissi? anlam veremiyorum. değersizlik hissi sarmış her yanımı. kulaklığımdan gelen müziğin sesi içimdeki canavarı sakinleştirir gibi oluyor. doymak bilmez bir canavar, maymun iştahlı. kalabalıklar içinde hastalığım daha da artıyor, berbat hissediyorum. bir sigara yakmam lazım hemen, yakıyorum. zamanımı bir ücret karşılığı satmak zorunda kalacağım düşüncesi aklımdan çıkmıyor, nefesim kesiliyor. bir günlük kanat çırpacak olmasını bilmeden özgürce uçan kelebekten şanssız hissediyorum kendimi. kafamdaki düşünceler haddinden fazla ağır geliyor artık. Kendimi farklı tanıtmayı sevmiyorum, ben buyum. Bu olmak yolunda hızla ilerliyorum dostlar!
yeni nesil bu görüşmelerin olasılığını ve ilerlemesi olasılığını hesaba katmadıkları için genelde komple yalan söylüyor ama deneyimli olunca dümdüz ne varsa söylüyorsun ki sonra buluşunca edince hatta işler ciddiye binince mevzu olmasın yalancı konumuna düşme diye
İster istemez değişiyor hatta bazıları kendini farklı gösterdiğinin farkında bile değil. Bir de bizim ne anladığımız da önemli, sadece yazıya bakarak çıkarımlarda bulunmak da önyargıdır bence.
Tam anlamıyla farklı bir kişiliğe bürünmezler ama kendi kişiliğini yansıttığını da söyleyemem bir çoğumuzun bende dahil. Bence sosyal medya zaten insanın gündelik hayatta olduğu kişiden kaçması başka biri olması içim tasarlanmış bir ortam
En az 1 tane tabiki herkes farklı gösteriyor... meselâ ben kendimi Manchester City'de oynuyorum diye söyledim ama halbuki Newcastle United'de oynuyorum 😁
tabiki... mesela burada daha anlayışlı daha olgun sanılıorum çünkü burada düşünerek yazıorum ama o olayı anlık yaşasam elbette tepkilerim daha farklı olur...
neysem oyum söylerim ne varsa söylerim ki sonradan " ben seni yanlış tanıdım sanırım" vs gibi şeyler çıkmasın ortaya ona göre de kalan kalır giden gider
Valla neysem oyum söylerim ne varsa söylerim ki sonradan " ben seni yanlış tanıdım sanırım" vs gibi şeyler çıkmasın ortaya ona göre de kalan kalır giden gider
Sosyal medyada çoğunlukla Kişiler kendilerini yaşamak istedikleri hayatı yaşıyormuşçasına paylaşımlar yaparlar bunu küçük bir analizle anlamak mümkün 😉
kişiden kişiye değişir tabi, ama bence genel olarak herkes kendini hayalinde gördüğü ya da olmak istediği biri gibi tanıtır. Gerçekte ise öyle olmadığını en iyi kendisi bilir..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
hep baskalari farkli tanitiyor zaten aman siz hiç tanitmiyorsunuz dimii :D
Herkes Yani ben asla gerek duymam özgüvenli egolu ukala biriyim neyse oyleyim yapamıycagim bişeyide yaparım demem... tatmin etmiştir umardım tatlı kız...
En İyi Cevaplar