Merhabalar,
Ben beğenmedim. Oradaki hiçbir şekli kendime benzetemedim. Ya ben benzersizim ya uygulama geliştirilmeli 😅

Merhabalar,
Ben beğenmedim. Oradaki hiçbir şekli kendime benzetemedim. Ya ben benzersizim ya uygulama geliştirilmeli 😅

Evet ben beğendim instagramda vardı zaten, Whatsapp da olması da güzel oldu bence, iyi bir güncelleme olmuş. ama tabi ki hiç biri bana benzemiyor o ayrı :D zaten whatsapp çok nadir kullanıyorum genelde mesaj gelirse ama pek mesaj atanım yok ara sıra giriyorum.
şu an güncel olarak kullandığım uygulamalar Instagram ve youtube diyebilirim. ama yine de bu gibi güncellemeler olması bence uygulamanın sıkıcı olmaması için güzel bir şey bence, yani avatar oluşturmak gibi.
Normalde Whatsapp kullanmıyorum, ancak gerekirse indirip kullanıp yeniden siliyorum 😂
Bunu okuyunca merak edip bir bakmak istedim. İyi güzel ama Meta mdediğimiz şirket her ne kadar bu sene epey değeri düşse de en değerli şirketlerden birisi ve bu özelliği biraz basit kalmış sanki.
Diğer avatar oluşturma platformlarından çok da bir farkı yok. Geliştirirlerse güzel olur.
Cevap
6Cevap
Bu Whatsapp eksikti bunu yapmayan o da yaptı tam oldu 😂
Wp çok geri bi uygulama bomboş sırf herkes kullanıyo diye kullanıyorum daha iyileri var avatar ifadeleri de 10 tane napam
Gereksiz olmuş profilini koyuyor zaten herkes
Bunlar Metaverse için ön hazırlık sanırım. En azından ben öyle düşünüyorum
İyice snap gibi oldu
Artık her şey avatar çıkarıyor şaşırmıyorum
Hiç bakmadım bile nasıl bir şey diye
Bakmadım bile ilgim yok hiç
Bakmaya üşendim
Severim avatar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?