İnternet & Teknoloji WhatsApp Android sürümüne 6 yeni emoji geliyor! Beğendiniz mi? aLonzoMF Takip Et Xper 5 Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Şu anlık Android'e geliyormuş ama yakında iOS'a da gelir bence.. WhatsApp Android sürümüne 6 yeni emoji geliyor! Beğendiniz mi? Cevapla Android Soruları WhatsApp Soruları Emoji Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u tenedos Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. haydi vatana millete hayırlı uğurlu olsun çok güzeller 0 1 Yorumla Ladylu +1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Olabilir normal pek kullanmam zaten 0 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 577 cevap paylaştı. Mantar gibi tüneyen insanlara yüzünü limon gibi sarartma kır zincirlerini ejdarha gibi sağa sola ateş püskür Cümlesinin emojilisi olmuş 😂 2 6 Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Çiçeğim bu cümleyi nasil kurdun jsjs Yorumla Degisik_-_ +1 yıl @inciitanesiii edebi yönüm ağırdır bebeğim 😂😂 Yorumla u inciitanesiii +1 yıl 😀Ne güzelde bir hanımefendi gibi sövdün jsjsj Yorumla Degisik_-_ +1 yıl @inciitanesiii sevdiklerime şiirler, sevmediklerime sövgüler sana kalpler ❤❤Sabah sabah ne romantiğim ya 😂 Yorumla u inciitanesiii +1 yıl Kadınlar günü şeysi bana iyi geldi 😀muah kalp çiçek Yorumla Degisik_-_ +1 yıl @inciitanesiii bizim günümüz hep iyi gelsin inşallah. 😘 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. Acilen nah işareti gelmeli. Whatsapp duy sesimizi. Bu konuda çok mağduruz. 😂 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı. O kadar çok var ki kullanmadığım emoji bunlar ha olmuş ha olmamış önemsiz 0 0 Yorumla
Sabrinamabrina Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Android kullanmıyorum ama bu emojiler var sanki yav 0 0 Yorumla
birtanekızzz0 Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Yani nerde kullancam tam olarak 😅 gereksiz olmuş biraz 0 0 Yorumla
_Justimagineit__ Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Farklı farklı emoji kullanan biri değilim olmasa da olurmuş. 1 0 Yorumla
yavrupenguen Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Anka kuşunu beğendim ben yaa kafa sallayan emojiler de kullanılır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hiç, çiğ köfte, lahmacun, maden suyu emojisi falan getireyim dedikleri yok. Varsa yoksa mantar, brokoli, limon, noodle, entel dantel etler. 🤣 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sondaki iki suratın ne olduğunu hala çözemedim suratların yanı sıra sağ sol ok işareti çıkıyor 1 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 736 cevap paylaştı. Emojiyle pek işim yok, 5-6 emoji anca kullanıyorum 0 0 Yorumla
sadesevenbiri Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 53% +1 yıl Ya bu sürüme bir benim telefon almıyor galiba 0 0 Yorumla
İndifference321 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Millet sohbet edemez oldu artık emojiden 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 961 cevap paylaştı. Bu emojilere gerek yoktu bence 0 0 Yorumla
ElmasSaraçoğlu Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl İyi güzel de şu kafa sallayanları sevmedim 0 0 Yorumla
ft06yl Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 563 cevap paylaştı. Vallaha bence hoş görünüyor yenilik gelmiş gibi 0 0 Yorumla
To_Be_Honestt Takip Et Master Yaş: 20 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 422 cevap paylaştı. İdare eder pek beğenmedim.😀 0 0 Yorumla
35ksk96 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 815 cevap paylaştı. Beni çekmedi kullanmam 😄 1 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 417 cevap paylaştı. Çok gerekli şeylerdi 0 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 805 cevap paylaştı. gelmesede olurmuş 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı. Güzel olur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
haydi vatana millete hayırlı uğurlu olsun çok güzeller
🤣🤣🤣
Olabilir normal pek kullanmam zaten
Mantar gibi tüneyen insanlara yüzünü limon gibi sarartma kır zincirlerini ejdarha gibi sağa sola ateş püskür
Cümlesinin emojilisi olmuş 😂
Çiçeğim bu cümleyi nasil kurdun jsjs
@inciitanesiii edebi yönüm ağırdır bebeğim 😂😂
😀Ne güzelde bir hanımefendi gibi sövdün jsjsj
@inciitanesiii sevdiklerime şiirler, sevmediklerime sövgüler sana kalpler ❤❤
Sabah sabah ne romantiğim ya 😂
Kadınlar günü şeysi bana iyi geldi 😀muah kalp çiçek
@inciitanesiii bizim günümüz hep iyi gelsin inşallah. 😘
Acilen nah işareti gelmeli.
Whatsapp duy sesimizi. Bu konuda çok mağduruz. 😂
O kadar çok var ki kullanmadığım emoji bunlar ha olmuş ha olmamış önemsiz
Android kullanmıyorum ama bu emojiler var sanki yav
Yani nerde kullancam tam olarak 😅 gereksiz olmuş biraz
Farklı farklı emoji kullanan biri değilim olmasa da olurmuş.
Anka kuşunu beğendim ben yaa kafa sallayan emojiler de kullanılır
Hiç, çiğ köfte, lahmacun, maden suyu emojisi falan getireyim dedikleri yok. Varsa yoksa mantar, brokoli, limon, noodle, entel dantel etler. 🤣
Sondaki iki suratın ne olduğunu hala çözemedim suratların yanı sıra sağ sol ok işareti çıkıyor
Kullanmayacağım emojiler 😅
Emojiyle pek işim yok, 5-6 emoji anca kullanıyorum
Ya bu sürüme bir benim telefon almıyor galiba
🙂↕️🙂↔️bunlar mı kanka
Millet sohbet edemez oldu artık emojiden
Son 2 tanesi cok anlamsız
Bu emojilere gerek yoktu bence
İyi güzel de şu kafa sallayanları sevmedim
Vallaha bence hoş görünüyor yenilik gelmiş gibi
İdare eder pek beğenmedim.😀
Kullanmayacağım emojiler
Beni çekmedi kullanmam 😄