Abi adamlar istese soyumuza sopumuza kadar öğrenirler yani sadece bunu açık rızayla yapıyorlar bence. kjshsfj telegrama göç etmeye başladılar , insanlar biraz fazla mı kastı acabaaa 😐😕
Zaten telegram kullanan bne rehberimi karşılıyorumdur:
İnternet & Teknoloji konusunda 773 cevap paylaştı.
Kesinlikle. Ben de uzun yıllardır anlık mesajlaşma uygulaması olarak Telegram kullanıyorum. Doğruya doğru bu gizlilik sözleşmesi için insanlar yersiz endişelendi, WhatsApp birçok sebeple zaten yıllardır kötü (güvenli ya da güvensiz demiyorum) bir uygulamaydı.
Ben de telegrama geçicem. Feysbuktan ve gogıldan nefret ediyom zaten. Bi veri işleme politikaları var donumun rengine kadar işliyo. Ben kendimi o kadar tanımıyom lan
Hayırr hayırrr yaşayıp görmemeliyizz abii offf çok kötü olcakk gerçekten 😭😭😭 birkez daha evlenmeme kararımı destekledim çocuğumu bu dünyaya salamam jcjdckckc
Senin sadece mesajlarına bakabilirler ama dosyalarına resimlerine videolarına ulaşamazlar falza kafaya takma ama artık whatsap çok güvensiz sevgilimizle bile açık açık konuşamayacakmıyız aekadaş ya dkskskj
Muhtemelen sana da sabah saatlerinde çıkmıştır tam wpye girerken bi onay ekranı çoğu kişi onaylarken bazı insanlar telegrama göç ediyor yani bence bunun sebebi yapay zeka ve robot çağına uçuyor olmamız insanların mesajlardaki tepkilerini konuşmalarını aktarıp bu şekilde daha gelişmiş bir robot olabilir sonuçta. Bir ara Facebook kullanan kişilerin resimlerinin alınıp robot yüzü yapıcağı falanda söyleniyordu yani tuhaf durumlar bence zaten bizi herşeyimzle biliyorlar fakat sonradan canları sıkılmasın diye sizden onay aldık demek için bunlar hep..