İnternet & Teknoloji Tanışma uygulamalarında neden kimse eklemiyor beni? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor başkalarını 2 bin kişi kaydirmis ben bekliyom bekliyom kimse yazmıyor bile ya da engelliyorlar Güncellemeler+1 yıl kimse beni kaydirmiyor ben kaydiriyorum profilimi duzenledim yine aynı Tanışma uygulamalarında neden kimse eklemiyor beni? Cevapla Uygulama Soruları Engel Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ksatakan Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Basit birisi olarak gorunmuyorsundur. O tarz uygulamalarda basit gorunenler cok kaydirilir. 0 0 Yorumla
Qarismaa34 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 47% +1 yıl İnanmıyorum para tuzagı fake dolu 0 4 Yorumla Soran +1 yıl başka erkekler gidip kız hesabı açıyorlar kendilerini kız yapıyorlar 100 kişi kaydiriyo onlari mi inaniyolar Yorumla Qarismaa34 +1 yıl Baya bilgi sahibi olmuşsun araştırıp :) Neden böyle bir çaban var ki Yorumla Soran +1 yıl hiç sevgilim olmadi Yorumla Qarismaa34 +1 yıl ☺️ Yorumla
KeremKurt06 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Hahahahah biri şu kızı kaydirsin😅😅😅 0 2 Yorumla Soran +1 yıl nerde hep o sağa kaydıran erkekler Yorumla KeremKurt06 +1 yıl burada burdaa😅😅😅 Yorumla
IamtheHunter Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ah lan ajajajjaja 0 2 Yorumla Soran +1 yıl başka erkekler gidip kız hesabı açıyorlar kendilerini kız yapıyorlar 100 kişi kaydiriyo Yorumla IamtheHunter +1 yıl Akajajaj Yorumla
Concorrdia Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 375 cevap paylaştı. profilini düzenle 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Basit birisi olarak gorunmuyorsundur. O tarz uygulamalarda basit gorunenler cok kaydirilir.
İnanmıyorum para tuzagı fake dolu
başka erkekler gidip kız hesabı açıyorlar kendilerini kız yapıyorlar 100 kişi kaydiriyo onlari mi inaniyolar
Baya bilgi sahibi olmuşsun araştırıp :) Neden böyle bir çaban var ki
hiç sevgilim olmadi
☺️
Hahahahah biri şu kızı kaydirsin😅😅😅
nerde hep o sağa kaydıran erkekler
burada burdaa😅😅😅
Ah lan ajajajjaja
başka erkekler gidip kız hesabı açıyorlar kendilerini kız yapıyorlar 100 kişi kaydiriyo
Akajajaj
Burdan da bulursun
Üzüldüm lan
Hangi sitedesin
ben kaydırıyım :D
profilini düzenle
Sen basla bakalim simdi
Nasıl uygulama lar
Tanışma uygulamaları
Burdan bulursun