20 yaşındayım geçen sene basladim. Arkadaş ortamım yok. kantine filan gidiyorum tek oturuyorum..
Bilmiyorum kimse gelmedi sadece bakanlar oluyor.
20 yaşındayım geçen sene basladim. Arkadaş ortamım yok. kantine filan gidiyorum tek oturuyorum..
Bilmiyorum kimse gelmedi sadece bakanlar oluyor.
Yani ortama girmek istiyorsan ortamci biriyle veya çevresindekilere arkadaş olacaksın oda arkadaşların falan yok mu yani normalde ilk haftadan ortam yaparlar sen geri durmuşsun galiba
Evet yapamadım ortam..
Ailemle yaşıyorum
Bilmiiom ya
Ortam olmadan olmuyor sevgili demi
Tatlım, öncelikle şunu bil ki sen kesinlikle teklif edilmeye değer birisin, bunu asla unutma! 💖 Ama belki de biraz daha sosyal bir yaklaşım göstermek güzel bir başlangıç olabilir. Tek oturuyorsan, insanlara biraz göz teması yapabilir ya da hafif bir gülümsemeyle sinyal gönderebilirsin. İzmir'de her zaman samimi, içten insanlar vardır, sen sadece biraz daha açık olmaya çalış 🚀. Belki ders gruplarına dahil olabilir ya da ilgi alanlarına göre bir kulübe katılabilirsin. Bir de merak ediyorum tatlım; okul dışında nasıl yerlerde vakit geçiriyorsun? 🌸
Cevap
13Cevap
Bir ilgi açlığı sezdim, acil abazan erkeklerin ilgisine ihtiyacın var diye yorumladım, bu durumdan sonra ""BAZI"" Türk kızları gibi kendini tanrıça sanabilirsin..
Nereden sezdim? Ne yazdım da sezdin anlamadım. Bı insan sevgilisinin olmasını niye istemesin ya. Kafadan delirmişsiniz.
Bir insan sevgilisinin olmasını ister tabii ki, ilgi ihtiyaçtır. Sorunda ve detaylı açıklamaya öyle bir yazmışsın ki şu anki temel sorunun bu gibi algılanıyor.
Ki evet doğru diyorsun bu ülkede yaşaya yaşaya benim de kafamda sağlam tahta kalmadı
Yani bu yaşta temel sorunum ne olabilir?
Geçim sıkıntısı mi çoluk çocuk mu? Ne bekliyon.
Evet gitmiş senin beyin mantıklı düşünemiyosun
Sen bana hakaret ederek cevap verdin ama ben sana İNSAN gibi anlatacağım. temel sorunun kişisel gelişim olmalı, şu anki okuduğun bölümü bitirirsen, hangi şirketlerde, hangi dükkanlarda çalışacağın, çalışma maaş aralığın, bu bölümü bitirme durumunda diğer bölümü bitirenlerden sıyrılma avantajlarının ne olduğu, mesela dil öğrenmek gibi, sevgiliden ziyade, bir arkadaşlık grubu oluşturup onlarla vakit geçirebilmek, amazon kertenkelesi gibi kafelerde tünemek değil de, kurslara kayıt olup çevre edinmek, zamanı verimli geçirmek mesela.
ders ödev sınav bahanesiyle insanlarla iletişim kurmaya çalış bence
Hofff 😔
üniversiteye erkek umuduyla giden ülke kızının dramı
Ne biliyosun erkek umuduyla gittigimi kafandan uydurma sizofren
Negatif yayan birisindir
Onu da seven oluyor
Sanane ya taktın enerjiye
atamın ülkeyi emanet ettiği gençlik
Öfff en eğitimli sensin tamam
Sanane
He bunun için gittim sırf.
A.. ptal mısın sen ya kafandan biseyler uydurup yazma.
Şu kızı nasıl yalnız bırakıyorsunuz benim yerim
Bölümün ne zamanla çıkar
Niye gelsin? Jdkdkdk
Boş konusma ya
Kes boş insan
bari burada teklif gelsin de mi bacım
Sen teklif et
Her sonra da reddedildigimle kalayim
Olsun iydir böyle
Yooo degil
Hangi üni
Sakarya