Herkes çok farklı şeyler soyluyor ne ile başlayacağımı sasirdim. Sizce. YouTube kanalı da önerirseniz makbul gecer
1 ay
Yazılım öğrenmeye html ile ya da #c dili ile mi başlanmalı ?

Herkes çok farklı şeyler soyluyor ne ile başlayacağımı sasirdim. Sizce. YouTube kanalı da önerirseniz makbul gecer
Yazılım öğrenmeye ilk olarak algoritma öğrenme ile başlamalısın algoirtma bilmeyen yazılımcı yazılımcı olamaz algoritma çok önemlidir bir porje yapımı için öncelikle müşterilere şirketlere algoirtmalar gönderilir kodları gönderirsen çalarlar o yüzden önce algoritma öğreneceksin daha sonra c veya c# ile console öğreneceksin console dan sonra form yani nesne tabanlı programlama daha sonra web öğrenmek istiyorsan web'e geçeceksin Asp. Net ya da php öğreneceksin html css bunlar sonraki konular ilk olarak
algoritma ve c# console
YouTube kanalı istiyorsan
Murat Yücedağ hangi dersleri izleyeceğini sırasına göre yazıyorum
1) Algoritma ve programlama
2) C# Console dersleri
https://www.youtube.com/embed/xcil4zDQAIU3) C# Form dersleri
Bunları tamamladıktan sonra kendini hangi alanda geliştirmek istiyorsun onu öğrenmelisin web alanında geliştirmek istiyorsan html+css öğrenmelisin web programalama içinde Asp. Net ya da php dilini öğrenmelisin iki dil birbirlerinden çok farklıdır Asp. Net C# tır php ayrı bir dildir web de ilerleyen zamanlarda mvc yapısını da öğreneceksin Asp. Net derslerini Murat Yücedağ dan izleyebilirsin Php dilini de Tayfun Erbilen den izleyebilirsin Php dilin de de mvc vardır frameworkler vardır onlar da çok sonraki konular bunları bitirdikten sonra ben sana yol gösterebilirim bir şey olursa takılırsan da bana sorabilirsin.
Harikasın harikasın çok teşekkür ederim 🤗🌸🌸🥰🤗🌸 tabi takilirsam soracağım aradığım cvp buydu 💞
Rica ederim ben çook uğraştım yazılım ile ben phpci oldum ve front end ile uğraştım zamanında web de front end ve back end diye iki tane bölüm vardır front end: sitenin ön tasarımıdır bir siteyi tasarlamak için öncelikle göz nizam olması gerekir insanlar da bu herkeste mevcut değildir bunun için html/css JavaScript/jQuery. ... CSS Ön İşleme. ... Versiyon Kontrolü/Git Responsive Tasarım.
Test/Hata Ayıklama. bunları bilmen gerekir back end ise sitenin arka planında çalışan kodlardır ve en kolayıdır herkes back-endci olabilir yani siteyi kodlayabilir giriş çıkış işlemleri yapabilir veri gönderme veri alma yapabilir back endçiler tasarım kısmını hazır kullanır veya front endçilere yaptırırlar hazır tasarım kullanman için de metronic sitesinden hazır şablonları alırsın projene enterge edersin bunlar da gelecek sırasıyla sen önce bu dediklerimi harfi harfine yap sonra bunları da göreceğiz
Tamamdir uygularim çok sağ ol
Rica ederim sorularını bekliyorum
Görüş
3Görüş
Yazılım bir okyanustur. Ne yapmak istediğine göre hangi dilleri öğrenmen gerektiği değişiklik gösterir.
Aboo ya neyle baslicam html ile olur mu
Yav, çocuk. Ne yapmak istiyorsun? Oyun mu programlayacaksın, pc için farklı. Android için farklı, iOS için farklı. Ya da ne bileyim siber güvenlikle mi ilgileneceksin? Kusura bakma da, daha ne yapacağını bilmiyorsun. Gidip bunu bile araştıramayan birisi yazılımcı olamaz. Kadınlar genel olarak yazılımcı olamaz, sen git Instagram'da keşfette takıl, senin neyine yazılım ya.
Çok kötüsün hem de çok. İş ilanlarinda yazılımcı ariyorlar ondan öğrenmek istedim. Aynen kesfette takiliyim kadınlar olazmamış sen önce git adam ol
Bir şeyleri araştırıp öğrenmeye çalışan birine ve daha beni bile tanimiyorken bunları söyleyen birinin bana tembel ve cahil demesi... Acınacak durumdasın kibirli seytan
İyy igrncsin seviyesizsinde ayrıca. Def ol rahatsız olduysan yazma yorum hakaret etmeye mi geldin. Yazan var çok şükür senin gibi kotuler varsa çok şükür iyilerde var ben cevabımı aldım sen kendi seviyeni belirleyerek hakaret etmeye devam et embsl
Uza
Kendini zimbala
İkisi farklı şeyler. Önce internet mi yazılım kodlaması mı öğrenmek istiyorsun onu anla. HTML dediğin internet kodlamasıdır, c# dediğin ise yazılım kodlamasıdır.
Fronend mi backend mi istiyorsun o önemli
Onlar ne bilmiyorum
En temizi python
Eğlenceli olduğunu da söylüyorlar
Anladım şunları not ediyorum baslama programı yapicam kendime
Evet çoğu kisi öyle söylüyor. Ama öğrenmenin de zararı yok sanırım sonradan
Anladım teşekkürler
İstediğinden basla
En İyi Görüş