Eğitim & Kariyer Yazılım öğrenmem lazım hangi programlama dilinden başlayayım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl 18 yaşındayım soran olmuş Yazılım öğrenmem lazım hangi programlama dilinden başlayayım? Cevapla Yazılım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
theofi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl C öğrenmesi basit bir program çünkü her şeyi mal gibi yazıyorsun. Python daha yetenekli tabii 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Python iyidir o zaman Yorumla theofi +1 yıl Bölüm ne düşünüyorsun Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Pythonla başla. Ha kafayı kırdım delirdim diyorsan c++ ve java'ya yürü. Web sitesi yazmak istiyorum dersen html+css+js kardeşleri dene. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Tamamdir sağ ol Yorumla
Beyazzz2525 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 93% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 444 cevap paylaştı. python, java, cc ccs c+ c++ html basla 1 0 Yorumla
Haaneke Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl En kolay Python'muş 1 1 Yorumla Soran +1 yıl C daha kolay değil mi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
C öğrenmesi basit bir program çünkü her şeyi mal gibi yazıyorsun. Python daha yetenekli tabii
Python iyidir o zaman
Bölüm ne düşünüyorsun
Pythonla başla. Ha kafayı kırdım delirdim diyorsan c++ ve java'ya yürü. Web sitesi yazmak istiyorum dersen html+css+js kardeşleri dene.
Tamamdir sağ ol
python, java, cc ccs c+ c++ html basla
En kolay Python'muş
C daha kolay değil mi
Python
Tamam
Ne amaçla öğrenmek istiyorsun?
udemy python