Kanye West, saldırgan tweet'leri nedeniyle "şiddeti kışkırtmakla" suçlandı ve Twitter hesabı donduruldu.

Kanye West, saldırgan tweet'leri nedeniyle "şiddeti kışkırtmakla" suçlandı ve Twitter hesabı donduruldu.
Bu site yoneticilerinin mantigi ile ayni isletiyor Elon Musk Twitter ı. Ben de bu sitede bir paylasim yapmistim ve kadinlar bana gore Regl olayini abartiyorlar yazmistim. Bu yazdigim yazida kin ve nefret unsuru varmis bu yuzden bencem kaldirildi :) yani kisisel bir dusunce degil bu :) kin ve nefretmis. Abartiyorlar dedim kin ve nefret beslemis oldum 😂 kim gucluyse onun dogrulari dogru, onun yanlislari yanlis. bu sitede bu karari vererek benim bencemi kaldiran yonetici ile gercek hayatta sohbet etmek isterdim mesela. Gozlerime bakarak bu yorumumu bana kin ve nefreti anlatsin isterdim. Klavye basinda olma ile karsi karsiya olmak ayni etkiye mi sahip gercekten merak ediyorum.
Çok iyi bir şey lan 40 milyar dolara değer hakikaten bir bahane bulup kafana göre hesapları askıya alıp iptal edebiliyorsun sanal dünyanın tanrısı oldu adam
Elon iyice burası benim tarlam hesabı takılmaya başladı köy ağası misali
Doğru bir karar olmuş. Sürekli ona buna sallıyor.
Görüş
18Görüş
E hani özgür ortamdı, trump halkı kışkırtıp ülkeyi karıştırırken haklı yere kapanan hesabını açan musluk şimdi haksız yere milleti mi banlıyor. Çocuk ruhlu ya.
Şabanın ağa tarafından köyde kovulduğu film aklıma geldi sanal ağalk dönemi başladı elon amcanın köyü ve twitter kullancııları onun kölesi.
Bu adamla çok uğraşıyorlar. Adam resmen oradaki sektöre kafa attı. Bir ara Eminem de böyle çatışmış, insanlara manipüle haberler veriliyordu
Elon Musk sıktı artık cidden önüne geçenin hesabını kapatıyor bir adam herkesle kavga edebilir mi a*k
Elon Musk daha özgür yapacağım diye aldı ama şimdi sevmediklerinin hesabını kapatıyor gibi geldi
Özgür platform olmasını herkesin rahatça konusmasını istemiyormuydu bu durumda adam elonun annesine bile küfür etse biriey yapmaması gerekiyor
Bu noktada hemfikirim, ego tatmini gibi geldi.
Ulaşım ve haberleşme özgürlüğünü kısıtlamak büyük suç aslında ❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️
Çok gıcık adam ben olsam hesabımı kapatırım kullanmam bence protesto yapsınlae
Bu adam bazı kişilerin hesaplarını silmek için mi satın aldı o platformu acaba 🤔 😂
Adamın Twitter istediğini atıyor istediğini çiziyor
Elon Musk, ilk defa bilgisayar başına geçen bir çocuk gibi klavyedeki bütün tuşlara basıyor. 🤦🏻
Önceki Twitter yönetiminde Kanye'yi yasaklamıştı, burada Elon haklı
bizimkilerde askıya alınmıstı herkese adalet eşit dağıtılması ne güzel bir duygu 🤣😅adamsın musk bey
Saldırgan tweet derken? Hitler'i övmüş daha ne olsun.
Elin Musk = Trump v.2.1
Adam ünlülere gıcık kapmıs
Klavye delikanlisi oldu musk da
Kendime oyun alanı yapmışımdır djdj
Elon musk mükemmel ya
Amann yakında burayı alir
Bu adamda askı çok nasılsa alsın alacağı kadar
En İyi Görüş