İnternet & Teknoloji konusunda 438 cevap paylaştı.
Başlarda Elon özenilen halk kahramanı gibi görünüyordu ama şu an tam bir manipülasyoncuya dönüştü bu adama hiç güvenmiyorum dünyayla oyuncak gibi oynuyor vardır yine düşündüğü bir çakallık.
Bana mantıklı gelmedi. Çünkü zaten satın almadan önce de çok fazla sahte hesap olduğunu öğrenebilirdi. Kaldı ki Elon Musk diyoruz, biliyordur öyle bir bilgiyi. Yani bence satın alacağını duyurduğunda askıya almaya çoktan karar vermiştir o. Derdi başkaydı bence. Tabi derdinin ne olduğuna bizim aklımız ermez 😅
bence ardında başka bir sebep vardır :) 2 gün önce bot hesapların nasıl tespit edilip, temizleneceğinden bahsetmiyor muydu? ben mi yanlış hatırlıyorum.
evet bu tarz platformları alırken kullanıcıyı alıyorsunuz. yoksa mark aptal mı whatsapp'a 17 milyar dolar ödesin. kendi mühendisleri de pek ala yapabilirdi. burada satın aldığı kullanıcılar. almamak için de gayet haklı bir sebeğ
O en başından beri bir şeyler planlıyordu bu bilgileri yeni öğrenmiş olamaz bir planı olmalı karşımızda aptal birisi yok en zeki insanlardan birisi olduğunu unutmayın.