Elon Musk ile Twitter Yönetim kurulu masaya oturmuştu. An itibarıyla Elon Musk, Twitter'ı 44 milyar dolara satın aldı. Elon Musk'ın bu hamlesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Twitter'ı kullanmaya devam edecek misiniz?
Elon icad olmuş ürünler teknolojiler peşinde koşmazdı. Roketleri düşüre düşüre artık anlamış olmalıki sağlam kaynak da lazım. İlk defa ticari odaklı bir alım yaptığına şahit oluyorum. Böyle devam ederse ikinci bill gates olur.
Arkadaş geçenler de demişti dogecoin al bak Elon Twitter'i alacakmış, eğer alırsa doge fırlar dedi. Ben doge almadım ama Elon Twitter'i aldı ve sonuç doge fırladı şansımı... yim :D
İnternet & Teknoloji konusunda 687 cevap paylaştı.
Elon 12 yaşında uzay oyunu yapıp 500$ a satmıştı çok zekiydi ve illiminati onu keşfetmişti kadrosuna dahil etti şimdi twitter ı ona verdiler dünyayı yöneten insanlardan biri.
Ne fark ederki sanki devletimizindide özelleştirildi mi 🤣 Musk twitteri en azından geliştirir halen çok dandik facebook kadar bile sağlam yapısı yok, banane amerikadan
Bu çağın ekonomisinde sabit kalamayan para akışı birilerinde toplanmak zorunda bu çar böyle işliyor ne yazılı, Elon olmasa başkasında akacak tesadüf sadece, siz tuketmenize bakin bosverin😊
doge coinin ekmegini yiyor.. sazanların parasıyla satın aldı.. yeni bill gates hayırlı olsun dünyaya :) bu tarz adamlar oldugu sürece dünyada hem krizler hem kerizler bitmez.
İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı.
Ne korkunç bir para yahu. Abim evini satmıştı 90 bin TL ye parayı bankadan neredeyse eskort eşliğinde çıkartacaktık. Bunlar bu paraları nasıl geçiriyor hesabına acaba 😃
Ben seçim sonunu bekliyorum ne yolsuzluklar hırsızlıklar rüşvetler çıkacak kimler yurtdışına kaçacak merak ediyorum 128 olması önemli değil bunların siyasal İslam adıyla yapılması kötü
@Gizemli-biri00 CHP enazından dürüst insanlar açıkca müslüman olmadıklarını belirtiyorlar. AKP ise biz müslümanız diyip milleti tokatlıyor. Tek farkları birinin dürüst birinin yalancı olması. Fetöcüler çok çaldı birazda dürüst insanlar gelsin onlar çalsın.
Yargının cidden bağımsız olduğunu düşünüyorsan onca rüşvet ortaya çıktı kim hakkında işlem yapıldı ya da bir tanesine hesap soracak bir Allah'ın kulu var mı
Elon Musk günde 16 saat çalışıyormuş kendiside öyle deseydi dünyada zengin sayısı çok az diye yapmazdı ama yapmış adam işte ve şu an da dünyanın en zengin insanı ☺️ tabiki her insan aynı olmaz ama zengin olmak mümkün
@berkayalperdogan zengin olunur da elon olunmaz öyle kolay kolay çalışma ve zekadan fazlasi olmalı tutara bak 44 milyar dolar.. adam bu parayi verip bisey aliyo bizde o verebildigi paranin 100 de 1 i olsa kendi capimizda zengin olurduk zaten 😄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
Sadece Instagram, youtube, ve whatsapp kullanıyorum
Elon icad olmuş ürünler teknolojiler peşinde koşmazdı. Roketleri düşüre düşüre artık anlamış olmalıki sağlam kaynak da lazım. İlk defa ticari odaklı bir alım yaptığına şahit oluyorum. Böyle devam ederse ikinci bill gates olur.
Arkadaş geçenler de demişti dogecoin al bak Elon Twitter'i alacakmış, eğer alırsa doge fırlar dedi. Ben doge almadım ama Elon Twitter'i aldı ve sonuç doge fırladı şansımı... yim :D
Elon 12 yaşında uzay oyunu yapıp 500$ a satmıştı çok zekiydi ve illiminati onu keşfetmişti kadrosuna dahil etti şimdi twitter ı ona verdiler dünyayı yöneten insanlardan biri.
Ne fark ederki sanki devletimizindide özelleştirildi mi 🤣 Musk twitteri en azından geliştirir halen çok dandik facebook kadar bile sağlam yapısı yok, banane amerikadan
Bu çağın ekonomisinde sabit kalamayan para akışı birilerinde toplanmak zorunda bu çar böyle işliyor ne yazılı, Elon olmasa başkasında akacak tesadüf sadece, siz tuketmenize bakin bosverin😊
doge coinin ekmegini yiyor.. sazanların parasıyla satın aldı.. yeni bill gates hayırlı olsun dünyaya :) bu tarz adamlar oldugu sürece dünyada hem krizler hem kerizler bitmez.
Bu adam hiç guvenilir değil. Artık kendi desteklediği o it coinlerinin reklamını yapar. Gündemi sürekli manipüle eder.
Ne korkunç bir para yahu. Abim evini satmıştı 90 bin TL ye parayı bankadan neredeyse eskort eşliğinde çıkartacaktık. Bunlar bu paraları nasıl geçiriyor hesabına acaba 😃
Çalışkan insan hakeder her zaman tembel ise oturduğu yerden hiçbişey yapmadan ver allah der olanada saldırır.
Öncesinde de çok masum değildi zaten. Twetter sosyal medialar arasında en iyisi bana göre. Kullanmaya devam ederim
Twitter zaten elon muska çalışıyordu Türkiye nüfusu kadar takipçisi vardı adamın haha sınırsız para şifresi bulmuş adam
Artık bıraktım ya orası sanki artık böyle görüşlerini belirtmekten daha çok ifşa sitesi gibi bir yer oldu
Abartmayın bu adamın zenginliğini zekasını vs. zannetmeyin arkasında başka zeka ve zenginlik olmadığına, o sadece görünen yüz
Çok sık takıldığım biebyer değil, önemli bir gündem olunca takılıyorum o yüzden kimin satın aldığına falan pek takilmiyorum
Bence çip taktigi insanlarin paylasimlarini kontrol edecejehsjejsjfjsjfjjsjfkfkf 😂😂😂😂 napalim hayirli ugurlu olsun reise 😂
Güzel para, reis nereye harcayacağını şaşırdı paraları.
Zaten Twitter kullanamıyordum değişen bir şey olmadı benim içinn
Elon Musk'tan nefret ettiğim için hesabımı kapatmayı düşünüyorum. Bakalım artık...
Kesinleşti mi o olay yönetim en son caymıştı. Tekrar görüşecekler deniyordu.
Hayırlı uğurlu olsun vatana millete Türki cumhuriyetlere 😀
Twitter’ı aldı diye bırakmak ne alaka? Twitter aynı Twitter olarak devam edecek.
Jack bu yükü anca bu kadar taşıyabildi demek artık nezih sitemlerimizi muska yaparız :))
Ne alaka kullanmaya devam mi derken. Husumetin mi var Elon Musk la
Çok eskiden kullanırdım, kapatmıştım. Ama tekrardan kullanacağım.
Kesin sacma sapan bi platform olacak zaten cilgin biri bu hareketiyle cilginligina bal kaymak oldu
Severim kullanırım ama KS Twitter'da geçirdiğim zamanı kendine çekti adeta
Kulanmıyorum daha doğrusu sosyal medya kullanmıyorum sadece youtube
oyun hesabım için açık bıraktığım bir uygulama harici kullanmıyorum değişen bişey olmaz aldıysa
Elon ıbnesı para kazanmayacağı bir işe girmez.
Değeri artar gelecekte TWİTTER'ın.
Kullanmaya devam. q! bunların el atmadığı yer mi var ki
Aklıma ilk gelen 128 milyar dolar ne büyük paraymis oldu
Hala şu saçma uydurma hikayayimi tekrarlıyorsunuz! Halk tv de kendi partinizin millet vekili dedi 128 milyar dolar kaybolmaz öyle bir şey yok diye.
Ben seçim sonunu bekliyorum ne yolsuzluklar hırsızlıklar rüşvetler çıkacak kimler yurtdışına kaçacak merak ediyorum 128 olması önemli değil bunların siyasal İslam adıyla yapılması kötü
şu an zaten malum partide taciz,, tecavüz yolsuzluk haberleri çok çıktı ve çıkıyor da! Bunlara neden sesiniz çıkmıyor?
Çıkmadığını nerden biliyorsun
Sesimiz çıkıyor bulduğumuz şeyleri sosyal medyada paylaşıyoruz ve seçim sonrası hepsinden şikayetçi olacağım
@Gizemli-biri00 CHP enazından dürüst insanlar açıkca müslüman olmadıklarını belirtiyorlar.
AKP ise biz müslümanız diyip milleti tokatlıyor.
Tek farkları birinin dürüst birinin yalancı olması.
Fetöcüler çok çaldı birazda dürüst insanlar gelsin onlar çalsın.
@AgentKid Neyse tartışmayacam. Dürüstmüş bana dürüstlükten bahsetmeyin.
@atomxyz Seçimi neden bekliyorsun, şimdi şikayetçi olsana
@Gizemli-biri00 Baban falan gurbetçimi senin yoksa AKPlimi?
Yargının cidden bağımsız olduğunu düşünüyorsan onca rüşvet ortaya çıktı kim hakkında işlem yapıldı ya da bir tanesine hesap soracak bir Allah'ın kulu var mı
Aga kızın babası gurbetçi veya AKPli sanırsam boş ver ne desek boş valla
@AgentKid Babam Türkiyede ama evet ben gurbetciyim. Hiç bir partiyi desteklemem neyi görürsem onu söylerim.
@Gizemli-biri00 Payoneer EUR İban sal şurayada atayım para aç kcpek, gözünüz doymuyor bir türlü :)
@AgentKid Sana iki çift laf ederdim ama neyse. Bu yazdığın yazı senin ve ailenin utanç kaynağı olarak kalsın.
@Gizemli-biri00 Konuşma fakir blya
twitter kullanmakla olayın ne ilgisi var? satın aldı diye kullanmamız mı gerekiyordu?
Bu adam herhalde herşeyi satın alıp dünyayı yönetecek 😄
Sermaye dışarıya çıkmaz
Sadece bir Yahudi aileden...
Diğerine geçer...
Deli para. 😂 devam ederim kullanmaya neden etmeyeyim.
akıllarda tek soru ; Trump’ın banını kaldıracak mı :)
Kaldirsada Trump truth adli bi sosyal medyada olacagini açıkladı o tiwitırı degil twitter onu kaybetmisçesine 😂
@MelekX95 Üzdü sarı fırtına 😂
Uzsun uzsun duzeltir bunak Biden imiz seni 😂
twitter kullanmayı çoook uzun zaman önce bıraktım:d
Bu adamı sevemiyorum
Filmlerdeki kötü karakter gibi
Babası gibi
Bu adam bence ileride amerikan başkanı olmak istiyo onun hazırlığını yapıyo
Türk ifşa nudeler ne olacak şimdi
Yok hesabımı siliyorum
Mucuks amca sapık bellemesin bizi ...🤣🤣
Lokmaan ver oğlum müziği :D
https://www.youtube.com/embed/KGbxl1b24BAKeşke periscope'u da satın alsaydı, Ne güzel öğretici videolar izliyoduk :D
Twitterı satın alsam
Kıroyum ama space x bende yazdırırdım😂😂
Bu adam yaşlandı da çocukları çok şanslı düşünsenize her birine 40 milyar dolar felan düşecek genç yaşta
Kesinleşince kapatıcam orayı da. Hiç sevmiyorum bu herifi. Gerek de kalmadı zaten. Boktan bir yere dönüşecek
Twitterda bahşiş dağıtoyordum ne güzel bari o uygulamayı kaldırmasa elon
Değişik paralar ilginç yaşamlar bizde evimiz arabamiz var diye heycanlaniyoruz😁
Yuh ya cidden boşa yaşıyormuşuz adamdaki paraya bak hepimiz insanız ama sinek kadar değerimiz yok o adamın yanında
O kadar çalış sende paraya para demezsin 😉
@berkayalperdogan he he aynen
Öyle ama gerçekten azim, ve zekasını kullanan her insan öyle olabilir 😊
@berkayalperdogan her insan nasil olacak elon musk gibi 8 milyarlik dunyada neden 1000 kisi yok o zaman demekki mesele o degil
Elon Musk günde 16 saat çalışıyormuş kendiside öyle deseydi dünyada zengin sayısı çok az diye yapmazdı ama yapmış adam işte ve şu an da dünyanın en zengin insanı ☺️ tabiki her insan aynı olmaz ama zengin olmak mümkün
@berkayalperdogan zengin olunur da elon olunmaz öyle kolay kolay çalışma ve zekadan fazlasi olmalı tutara bak 44 milyar dolar.. adam bu parayi verip bisey aliyo bizde o verebildigi paranin 100 de 1 i olsa kendi capimizda zengin olurduk zaten 😄
Hadi laann satın aldı mı ciddden. ben teklifi reddederler diye düşünmüştüm way be.
Devam edeceğim ben. Herhangi bir sıkıntı görmüyorum.
Twitter benim terapi alanım devamm
Hani bu adam evsizdi😀
Aradığım yorum 😂
@DELIRECO 😀😀
signal - telegram denemek lazım
Uzun vade Doge çok güzel kazandırır bu gidişle..
Evet kullanmaya devam
Niye etmeyelim yani, sebep..
Adam istediği her şeyi yapıyor.
Twitter kullanmıyorum
Hayırlı olsun deriz ne diyelim.
Hangi evsiz di bu adam