Merhaba KScanlar! Nasılsınız? KScanlar biliyorsunuz Elon Musk çalkantılarla dolu bir süreç sonunda Twitter almıştı. Alır almaz sansasyonlar oluşturup durdu. Bir sürü kişiyi kovdu.
Twitter'in sürekli zarar ettiğini iflasa doğru gittiğini söylemişti.
Sürekli yenilikler deneyen ve isteyen Musk bunlara uymak istemeyenlerle yollar ayrılacak deyince istifalar başlamış oldu.
Zaten zarar ediyor diye niyeti gerçekten böyle bir devi batırmak mı?
İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı.
Öncelikle iyiyim teşekkürler.
Elon musk Twitteri yeni aldığı için bence kendince bir şeyler deniyor sonuç olarak adam dahi, yani tabi ki bir planı vardır. yoksa 44 milyar verip boşuna almazdı diye düşünüyorum. bazen bu tarz sosyal medya değişikliklerinde tabi ki kullanıcı azalması ya da bırakılması olabilir. ama ben Twitter daha iyi olacağına inanıyorum. en azından kullanıcı kaybetmesi geçici olabilir. ama Twitter artık günümüzde eğlenceden çok insanların birbirine sataşmak için ya da gönderme yapmak için kullandığı bir yer
İnternet & Teknoloji konusunda 349 cevap paylaştı.
Batmaz merak etme, bu adam çakalın önde gideni vardır muhakkak bir planı ayrıca dev dediğin Facebook un 40 ta biri kadar büyüklüğe sahip, halbuki Facebook tan daha fazla elit kesime sahipti kurulduğundan beri, ama son Bir kaç yıldır p*rno sitesine dönüştü ve Musk bunun farkında
Ben de Elon'un ne yapmaya çalıştığını anlamış değilim. Kendi tecrübeleri ile insanların nelerden hoşlanıp hoşlanmayacağını bilmiş olması gerek. Ama bilmiyor gibi davranıyor. Hatta bilip bilmezden gelir gibi...
Birçok kişi Twitter üyeliğini iptal etti. Ama Elon hiç dikkat etmiyor gibi görünüyor.
Asıl ben teşekkür ederim. Hemen hemen her sorum da Kscanların halini hatırını soruyorum, nasılsınız diye ekliyorum ilk defa zataliniz bu anlam da mahiyetini belirtmiş oldu.
Tam benim kafa adam Hayallerinin peşinden giden bir çılgın girişimci Benim idolüm ya Bence Twitter batırmak değilde LinkedIn gibi Seviyeli bir yer yapmaya çalışıyor