Hayatımda bikac kere milli piyango aldım bi iki kere amorti kazandım bide kazı kazan kazanmıştım ne kadar kazandığımı hatırlamıyorum ama gemlik çağımda hatırı sayılır bi rakamdı, çekilişler milyonda bir şansla taşlayan şeylerdir oynarken para verirken kazanmaya değilde kaybetmeye odaklanın 😀
Şans oyunları milyonda bir belki çıkan bi ihtimal? Kazanca diye alıp çıkmayınca üzülmek tense nası olsa kaybeymtcem diyip kendini hazırlamak daha sevindirici oluyor kazandırıcı değil bilmem anlatabildim mi 😀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
3Görüş
Hayatımda bikac kere milli piyango aldım bi iki kere amorti kazandım bide kazı kazan kazanmıştım ne kadar kazandığımı hatırlamıyorum ama gemlik çağımda hatırı sayılır bi rakamdı, çekilişler milyonda bir şansla taşlayan şeylerdir oynarken para verirken kazanmaya değilde kaybetmeye odaklanın 😀
Kaybetmeye odaklanınca kazanma ihtimalimiz mi artıyor
Şans oyunları milyonda bir belki çıkan bi ihtimal? Kazanca diye alıp çıkmayınca üzülmek tense nası olsa kaybeymtcem diyip kendini hazırlamak daha sevindirici oluyor kazandırıcı değil bilmem anlatabildim mi 😀
2020 de milli piyangodan 5 milyon aldım
Neler yaptınız bu paralarla verimli şekilde kullanabildiğiniz mi? Keşke kazanmışım dediniz mi
950 bine sıfır x3 aldım, bugün satayım desem 2.5 milyon
1 milyon 250 bine,600 m2 bahçe içinde 4+1 sıfır dubleks aldım, bugün 6 milyon
2.5 milyonu altın olarak bankaya attım, tam altın 3.100 liraydı, bugün 6.800 lira
Her ay gelen 40 bin faizi de yiyorum
Şimdiye kadar hiç kazanmadım
Kızlardan ilk görüşü sen paylaş ve
1 Xper puan fazladan kazan!