Siyasal islamın, ümmetçiliğin, osmanlıcılığın, kürtçülüğün, arapçılığın, ikinci cumhuriyetçiliğin, kömünistin, sosyalistin, sol liberalizmin, feminazilerin, lgbtlilerin, göçmen seviciliğin ve göçmenlerin suratına bir tokat vurur gibi bastım zafere. Elhamdulillah...
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Haahahahhaa feministlerle ve lgbt bireyleriyle bir sorunun var galiba :D gay biri babanı mi skti bir feministte canını acitmis üzüldüm.. :D
Ben kendim biseksuelim ama siyasal lgbt nin her zaman karsisinda duracagim.
K*rdistan diye aniran mezopotamya eseklerinden bahsediyorsan haklısın da bisexual olup direkt LGBT diye yazman garip belirtseydin keşke
Mezopotamya eşeği mi? Önce Bizim erkeklere aşık olmayın aşiret paket hayranisiniz hepiniz. Orta Asya'dan Moğolların Çinlilerin mezaliminde kaçıp gelirken asil Kürt halkı 5 bin senedir anadoludaydi Mezopotamyadaydi.
@LeonidasınFedaisi
Yavuz sultan selim, sii safavilere karsi doguda sunni musluman bir demografik duvar olusturmak icin getirdi sizi zagros daglarindan. Alevi Yoruk Turkmenlerin topraklarina kondunuz. Biz anadoluyu bizans ve ermenilerden aldik. Kürt yoktu.
Ayrica sen tarihte tek bir devlet bile kuramamis, surekli onun bunun altinda kole gibi yasamis bir cingenemsi bir irksin.
Birde aṣiret yazmıṣ, feodal barbar seni.
Kültürsüz, varoṣ, medeniyetsiz barbar oğlu barbar.
Ayrica kadininizda erkeginizde maymuna benziyor.
Kürtler kadar güzel olmadığınız için kiskaniyorsunuz kaşımız gözümüz Yeter. Bizim kültürümüz var çok şükür aile bağımız güçlü herşeyden önce siz kendinize bakınız medeniyet mi var sizde bütün kadın cinayetleri sizde? Biz et yemekten başımız dönüyor siz Fakir Türkler ise makarna yemekten beyniniz error olmuş shcdfhcc
Mervani devleti sayesinde Türkler Anadolu'ya geldiler. 1071 Malazgirt savaşında 17 bin Kürt atlısı alparslanla beraber savasmadi mı?
@LeonidasınFedaisi Git bak bakayim Turkiyenin hangi bolgesi sosyo ekonomik olarak en dusuk seviyede.
Biz fakirsek siz fasfakirsiniz.
Kadin cinayetleride en cok dogu illerinde isleniyor. Bu yuzden icinizdeki kadinlar lgbtliler vs gibi dezavantajli gruplar hep batiya gocuyor sonrada batida ustun Turk kulturunun onlara actigi ozgur ortamda ustumuze cikmaya calisiyorsunuz.
Siz barbarsiniz.
Turkiyede it kopuk ne kadar tip yuzde 90i varsada senin irkindan.
Kadin cinayetlerinin coguda doguda isleniyor. Cocuk gelin vsde hep sizde. Batidaki kadin cinayetlerini bile isleyenlerin tiplere bak kaci Turke benziyor.
Barbarliginizi heryere ithal ediyorsunuz.
Karadeniz bölgesinde hep kadın cinayetleri oluyor Karadeniz Türkçü bir bölge Kürtleri barindirmazlar
JSWİDİWODUWODJWOJZAKZKSYİKDİSDİWOSİSİS NE ANLATIYORSUN SARİ TORBA SENİN KILDAN MAYMUNA EVRİMLEŞMİŞ ERKEKLERİNE Mİ ASİK OLACAGİM MEZOPOTAMYA ESEGİİİİİİİİİİİİİ
@LeonidasınFedaisi BİR DE YAZMİS Kİ K*RTLER KADAR GUZEL OLMADİGİNİZ İCİN KİSKANİYORSUNUZ? FAZLA ET BEYNİNİ BULANDİRMİS ASKOO SİZİN KILLARLA KAPLANMIŞ KARA YÜZÜNÜZÜ KARA TENİNİZİ KİM NAPSİN DA KİSKANSİN JSOQZOAOSİAOOZAOOSAOOSSUWOSUWOSWOSOWOSİSOSİAOSİWOİSWOİSLWSOWOOSWOSOWOSOSOSOAOZOSOSOWOSKWKSKSKSKS
O zaman niye Esmer Kürt erkeği diye diye kafayı yediniz. Sizin Türk erkekleriniz biz Kürt kızlarını gördüğünde ağızlarının suyu akıyor. Türk kızları Kezban ve iş yok diyorlar 1,55 boyunda budalasınız hepiniz
Sen 165 boyunla ne konusuyorsun 173 boyumla gormem bile seni :D? Ha ama Kürt olmaktansa 155 asil Türk olmayı yine tercih ederim :) Bizim Türk erkekleri de sizin o kara kıllı tipinizi görse korkar kaçar çok düşünme sen, kimin ağzının suyu akıyormuş¿ yokluktandır o cok kasma :D hem bu nasıl bir hayalprestlik ama doğru ülke kurma hayali bile var siz de, bunu düşünmeniz gayet normal kinamiyorum. Bir de Kürt kıllı ve kara biriyle birlikte olmak isteyen yok şahsen ben istemiyorum kimse de kafayı yemiyor merak etme :D? LMAO
Sizin Türk erkekleriniz köpeğe hayır demiyor o derece abazalar, bide Kürt kızları gördüğünde nasıl aşık oluyorlar. Bu arada Kürt devleti Irak'ta var zaten Türkiye bile tanıyor ticaret yapıyor, onu geçte Arapların kirasını veriyorsunuz hani asil bir halksiniz Kürtler Araplar katarlilar Suriyeliler afiyetle ülkenizi yiyiyor Türklerde anca makarnayla karınlarını doyursun.😂😂 Sözde ülkeniz var 😂😂
Devlet değil bölge canım dağda sarı torbanın içine girmeye devam mezopotamya esegii aii aii hsakshwoUaoaoaoLalKak
Faşist işte.
teşekkürler iltifat için kıllı k*rttttttttttttttt ahahahahahha skürtttttttt
Kürtlerdeki asalet sizde yok Moğollar 😀
Djsksksisusiksos bıyıklarını al, boyunu uzat, o kara tenini açtır yoksa saİT gibi asarım seni de haaa, ha bir de vatan edin diyeceğim de o zor bile değil imkansız zhahsuausiaaiaiaiak selo kardeşim bile bıraktı siyaseti siz hâlâ umut icindesiniz jswhaaiiaaiaoaoaoaoao
Selooçcuu*
Bana ağlamayın ben zafere bastım
Hayır
Hayır
Sakin reis
Dem partiye verdim
Yok anana c*ktım