Böyle Bir Seri Hoşunuza Gider mi?

Merhaba ben yazılım geliştiricisi biriyim 22 yaşındayım ve 3. Parti yazılım uygulamaları ile ilgili uzun süredir araştırma yapıyorum ve bir seri başlatmak istiyorum takdir görürse devamını da getirmek istiyorum.
İlk uygulamamız Herkesin İhtiyaç duyduğu Sosyal medya uygulaması Postegro-Lili (Gizli profil görme) tamamen Zararları Üzerine Konuşacağım çünkü yararlı hiçbir tarafı yok aslında :') Uygulamanın Gizlilik politikasında her şey açıkça var aslında ama kimse okumuyor diye bilindik değil Uygulama sizlere belirli ücret karşılığında ve bazen ücretsiz gizli bir profile bakma olanağı sağlıyor bunu yaparken sizden neler mi alıyor haydi okuyalım!!
Bağlandığınız Cihazdan üzerinden Datalari alıyor nedir bu Datalar.
Uygulamayı kullanmaya başladınız andan itibaren vermiş olduğunuz rıza ile bütün reklam amaçlı kullanılabilecek veriler lokasyon takip ettiğiniz siteler günlük hayatta girmiş olduğunuz siteler.
Kişisel bilgilerin tamamına erişim bu erişim Rıza ile vermiş oluyorsunuz nedir bunlar?
İsim soyisim e-posta adresi sosyal medya hesabının kullanıcı adı ve parolası, profil bilgileri ve tam erişim destekli datalar bütün profil kısaca :') ohhhh temiz
Bu kadarla kalmıyor hizmet sizden otomatik toplanabilir verileri de alıyor bunlar nedir?
IP adresi, Mac adresi, cihaz tanımlayıcısı ( cihaz kimliği IMEI adresi cihaz veritabanı datası reklam kimliğiniz ve analiz bilgileri maşallah abime :') bitti mi? Hayir. Cihaz adı işletim sistemi dil güvenlik sertifikası yazılımı ve cihaz ile ilgili erişebilecek veriler (Android'de hepsi) Cookieler (şifreleme aygıtı) artık hangi şifreleri alabilirler onlarin yeteneklerine kalmış. coğrafi konum ve tam zamanlı GPS erişimi. Bugüne kadar toplanmış bütün reklam kimliğiniz :')) evet neredeyse çoğu uygulama reklam kimliğimizi satar ve pazarlar burada önemli detay şudur kimlere ve ne amaçla satıldığı :') aldıkları bilgiler öyle aman ya bende bişey yok gibisinden değil çünkü ^^ ... Devamı geliyor
Güncellemeler
+1 yıl
Sizin hakkınızda üçüncü taraf bilgilere ulaşırsak bunları istediğimiz gibi kullanırız ve bunu siz bize vermiş sayılırsınız diyor yani kullandığınız cihazı veya bilgisayarı adamlarla beraber kullanıyormuş gibisiniz sırf birisinin gizli sayfasına bakacağım diye gururunuz incinmesin diye ya da beni bilmesin diye bu toplara girmeyin çünkü çok önemli bilgiler veriyorsunuz hiçbir sistem güvenli değildir ve bedava ürün varsa orada ürün sizsiniz demektir. :') I'm Guide Ultimate Guide 🐧🦮
Güncellemeler
+1 yıl
olarak sosyal medya hesabınızda ekli olan insanları da alıyor onların da ekli olduğu kişileri alıyor öyle bir döngü ki hiç bitmiyor yani sizin üzerinizden onlarca yüzlerce binlerce kişiye erişim sağlıyorlar :')
Böyle Bir Seri Hoşunuza Gider mi?