Elbette dijital detoks yaparak. Gün içinde iki saat de olsa telefonu kapat ve göremeyeceğin bir yere koy. O iki saati kendine ayır. Zamanla uzaklaşacaksın ve eksikliğini hissetmeyeceksin.
İnternet & Teknoloji konusunda 493 cevap paylaştı.
Kendine sınırlama getirebilirsin Bu saatler arası telefonda vakit geçireceğim diyerek kendine program hazırlayabilirsin Hem bu şekilde gözlerin daha az yorulur hem de daha çok şeye zaman ayırabilirsin
Dedem sarayda serbest meslek erbabıymış 😂 önüne hangi iş gelirse onu pompalıyormuş 😂😂 ah ah rahmetli çalışmayi çok severdi 🤣 kim çağırsa hemen pompalamaya giderdi 😂 senin deden gibi seksi kaslı bir vücudu yoktu ama 😂 yeteneği vardı bu işte master yapmıştı eskiden benim dedemi sarayda parmakla gösterirlermiş 😂😂
Ne yetenekli deden varmış gelene pompa gidene pompa vay beee benim dedemin öyle kasli olduğuna bakma hiç icrati yokmuş 🤣 millet doldurmaya gelirmiş şunun kapagini bir açın pompalayamiyorum diyormuş yani artmus bis azıma duş die beklermis ne kadar saf bir dedem var yaa🤣😅
Ya hiç sorma kaslı vücut yapan adam iyi bir pompacı olacak diye bir şey yok mesela adamın denizin ortasında çekilmiş üstsüz çok seksi bir resmi olabilir fakat içeriği boş olabilir görselliği vardirda icraatı yoktur 😂🤣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Elbette dijital detoks yaparak. Gün içinde iki saat de olsa telefonu kapat ve göremeyeceğin bir yere koy. O iki saati kendine ayır. Zamanla uzaklaşacaksın ve eksikliğini hissetmeyeceksin.
Hedefin yok mu. Bı hedef koy kendıne ve onun ıcın çabala
Yok boş oldukça oynuyorum
Seni. Hedef?
Kendine sınırlama getirebilirsin Bu saatler arası telefonda vakit geçireceğim diyerek kendine program hazırlayabilirsin Hem bu şekilde gözlerin daha az yorulur hem de daha çok şeye zaman ayırabilirsin
İlaç gibi düşün ve reçete yaz kendine sabah öğle akşam tok karına 1 saat gibi 😂😂😂
😅😅
😂😂 gülme
Ağlayım mi resmen recete yazmışım😅
Pp resmini haberin olmadan yakınlaştırıp baktım çok tatlısın bu arada 🙈😅
🤣🤣 sen gülme hep ben gülüyüm 😂
Çok teşekkür ederim 🙏🙏 sen güzel baktığın için öyledir o
Olur ☹️ sen gül 😅
Rica ederim 🙃
tamam tamam haftada bir kere sende gül böyle de merhametli bir insanım işte 😄🤣
Profildeki üstsüz adam senmisin 😂
Çok merhametli sin yaa belli oluyor hafta da bir gülme çok fazla ayda yapalim şunu 😅
Pp de falan benim ne işim var çıplak çıplak dedemin gencligi o rahmetli hep çıplak gezermis de 😅
Aa seksi beyefendi yorum yazmış 🤣
Dedenin zamaninda kaslı vücut mu vardı spor salonu mu vardı 🤣 seksi şeyyy seni 🤣
Oda bir şey mi bizim köyde ilk pardon kelimesini bulan benim dedemmiş 🤣 öküz arabasına çarpmış pardon demiş 🤣
Ayy ayy sexsi hmmm ,😅
Demem tarlada yaparmış kas mas 😅
Deden de öküz arabasini nasıl görmemiş de pardon demiş 🤭 ayrıca sexsilik gözlemin için teşekkür 😌
Sen niye teşekkür ediyorsun 😂 bırak deden etsin hınzır şeyyy seni 🤣🤣
Hee bende onu düşündüm seksi beyefendi 😂 dedem koskoca öküz arabasına nasıl çarpmış 🤣 bende şaşırdım 😂
Oyuzden bu kibarlığım taa dede tarafına dayanıyor ,,🤣🤣 benim dedem sarayda pombacı başıymış 🤣🤣
Ben dedemin adına teşekkür ettim sende yani😅
Dedem öküz arabasına çarpınca öküz ne demiş biliyormusun hayatta inanmassın ,😂😂
İşte insan bazen bakar kör oluyor öküz mokuz gormuyor göz bu 😅
Ne demiş oku😅
Pombaci deden saray da neyi pompaliyor saray da petrol mu varmı😳😳😅
Öküz rica ederim demiş 🤣😂
Demee yaa. Öyle ☹️
Hiç sorma zaten dedem pardon lafını bulduktan sonra öküzler çoğaldı işte 🤣🤣😂
Dedem sarayda serbest meslek erbabıymış 😂 önüne hangi iş gelirse onu pompalıyormuş 😂😂 ah ah rahmetli çalışmayi çok severdi 🤣 kim çağırsa hemen pompalamaya giderdi 😂 senin deden gibi seksi kaslı bir vücudu yoktu ama 😂 yeteneği vardı bu işte master yapmıştı eskiden benim dedemi sarayda parmakla gösterirlermiş 😂😂
😅😅 gözü kör olacasi deden nerden bulmuş bu pardonu 🤣
😂😂 dedem kibar adamdı öküze hayvan gibi şâapmazdı ,,😂😂
Ne yetenekli deden varmış gelene pompa gidene pompa vay beee benim dedemin öyle kasli olduğuna bakma hiç icrati yokmuş 🤣 millet doldurmaya gelirmiş şunun kapagini bir açın pompalayamiyorum diyormuş yani artmus bis azıma duş die beklermis ne kadar saf bir dedem var yaa🤣😅
Üstsüz adam 😂 sen benim dedemin kibarlığını mı sorguluyorsun 🤣🤣
Ya hiç sorma kaslı vücut yapan adam iyi bir pompacı olacak diye bir şey yok mesela adamın denizin ortasında çekilmiş üstsüz çok seksi bir resmi olabilir fakat içeriği boş olabilir görselliği vardirda icraatı yoktur 😂🤣
Hahahaha ne deden varmış 😅
Pompa da sıkıntı yok her depoya girmiyor sorun o girilecek yer var girilmicek yer 😅🤪 ama pompanın dadina varan iyi ki burdan doldurmuşum diyor 😅
Litresini kaça dolduruyorsun seksi şeyyy seni 🤣 eğer sende uygunsa eşe dosta söyliyim de onlarda sizde pompalatsınlar 😂😂
Yok yaa sen eşi dostu boş ver sana lazımsa belesten pompalarim nolcak 🤣
Sağol sağol Allah razı olsun 🙋
😅😅 ne kadarda dua aldım Allah senden de razi olsun 🤭
Yanınıza bir kişi daha alarak diye düşünüyorum :D ben bir ara digital detox yaptım. Yok böyle bir şey. Kendimi o kadar iyi hissettim ki. Anlatamam
Ne kadar sürdü
2hafta
Niye yaptın
Tedavi amaçlı. Çokta iyi geldi
Başka hobiler bulabilirsin abi film izlemek daha iyi olur belki
en iyisi tuslu telefona gecmek wp icin onemli mesajlarada pcden bakmak
Telefon kullanmayarak baz geçebilirsin 😂.
Şaka bir yana Başka işin gücün yok mu.
Arkadaşlarınla zaman ayırmak kendine bir arkadaş bulabilmek şu an benim yaptığım gibi
Kitap okuma yapoz yapma gibi aliskaliklar edin bence
Telefonu kapatıp odadaki en uzak odaya koy. :D
Bence onu almaya ve açmaya üşenirsin.
Günde geçirdiğin süreyi belirledikten sonra hergün 10’ar dakika azaltabilirsin… bir hafta sonunda 1 saat daha az vakit geçirmiş oluyorsun
Kendini başka bir şeye oyala
Telefon diyeti yap
Hüzünlü..