Güncellemeler
+1 yıl
İnsanların neler yaşadığını bilemeden yorum yapmayın ezik düşüyorsunuz
Hep telefon oynuyorum evden dışarı çıkmıyorum çünkü arkadaşım yok yakınım dediğim Bile arayıp yazmıyor dışarı çıkınca tek başına sıkılıyorum eve gidiyorum sonra telefon oynuyorum hiç bişey yapmıyorum ders bile çalışamıyorum hep odadayım uyumak istiyorum bugün annem laf etti ama bilmiyor anlamıyor beni ben 3 ay önce sevgilimden ayrıldım onun depresyonu devam ediyor sizce nasıl kurtulabilirim ne yapmalıyım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Takıntı yapmışsın, stres anksiyete, ve kısa süreli depresyon var gibi;
Stres depresyon var ama geçmiyor düzelemiyprum yalnızım
En azından sanal bir özel sohbet arkadaşı edinmeni tavsiye ederim kafan dağılır..
Konuştuğum çocuk var ama isteksizim
Demek ki iyi gelmiyor
Çünkü eski sevgilimi düşünüyorum onu istı
Eski eskide kaldı, onu düşünerek iyileşmek zor ihtimal
Hayat devam ediyor, hayatında anı yaşamayı öğrenmelisin
Biliyorum ama yapamıyorum cidden arkadaşım yok yakın olduğum bile arayıp yazmıyor
Biliyorum ama özlüyorum işte
İşte bak düşünenin dostu olmaz, sen seninle baş başa kalıyorsun..
Evet ama sadece okul çevrem var okul dışı yok arayan yazan yok gel dışarı çıkalım diyen yok tek başıma çıkıyorımn ister istemez insan üzülüyor bide 18 im ben
Daha çok gençsin, bir gün gelir bu üzüldüğün kişi ve durum için, gülüp geçersin ve be kadar ahmak biriyim de diyebilirsin.
Yanlış anlama lütfen..
Yanlış anlamam bazen diyorum ben niye öyle yaptım ayrılmadım diye ama ilk defa sevdim ondan böyle oldum maddi manevi sorunlarım var
Şöyle düşün o beni hak etmedi..
Kendine değer ver, okul hayatına odaklan, daha çok şans ve daha iyi karekter ve kıymet bilenler olacaktır…
Haklısın öyle diyorum ama bi süre yine onu düşünüyorum derslerime odaklamıyorum herkes saygısız anlayışsız önceden sosyal biriyimdim herkesten uzaklaştım
Bir kadını en güçlü yapan, onun ekonomik özgürlüğü, ve hayatını kimseye bağlı olmadan idame etmeden yaşamak..
Önce parolan bu olmalı..
Koy … gitsin daaa😅😅😅
Biliyorum tabi şöyle diyim neler yaşadığımı kimse bilmez bilmiyorda önceden böyle değildim noldu bana bilmiyorum
Peki ben şimdi çıkıyorum, istersen soruna da beğeni atayım..
Gerek yok ya
Benim için de sıkıntı yok..
Her şey gönlünce olsun..
Sağol
Vay anasını, e sen benim dişi versiyonumsun. Kendimi bulmama sevindim
telefonun bozulduğu zaman
Ben burada durumumu anlatmışım sen dalga geçiyorsun anlayışsız
ya ne alakası var ben de telefonda çok vakit geçiriyordm telefonm bozuldu ve kendimi özgür hissettm yardm edende kabahat ya bu insanlara iyilik yaramıyor hemen ters yapıyorsnz
Aynen aynen iyilik yaramıyor direk telefon bozularak denir mi ters yaparım da
git işine ya allahn asosyali
Sen git sg gelmiş Allah’ın asosyali diyor insanların bu durumuyla dalga geçilmez anlayışlı olunur sana öğretmediler mi yazık memdmdmd
Pes4 al oyun oyna
Oyun oynamam ben
Zikilerek
Ne diyon kardeşim
Ah oh ah oh
Len sg ya burada durumunu anlatmışım terbiyesiz ahlaksız anlayışsız
Peki çözüm uretebildiler mi
Cidden imsaral derdini anlatmak gelmiyor anlayışsıznız siz şu an gülüyorsunuz duruma dalga geçiyprsujuz ama anlayışsızsıjzj umarım sizde aynısını yaşarsınız
Sende bu sa.. laklık olduğu sürece ben senle dalga gecerim
Meymiş canım Hadi söyle bakim insanların durumlarıyla dalga geçilmez anlayışlı olunur inşallah aynısını yaşarsın da o zaman snele de dalga geçerler haddini bil
Sizin gibilerin geçilir kızım
Kdkdkdkd nedenmiş söyle bakim hafi sizin gibi derken söyle de hafi kızım
Sizin gibi gelişmemiş kendini küçücuk bir ortama hapsetmis
Kendmdmd bence gelişmemiş sensin çünkü gelişen olgun olan insan anlayışla karşılar dinler güzelce konuşuyor ama sen beyin olarak bile gelişmemiş aynı şeyleri yaşamamış biri olduğun o kadar belli ki burada sen ezik düştün :)
Yok ben gelişmişliği üstüne ciktim
Neler yaşadın
Belli kdkdkdkd çok belli ezik olarak çıkmışsın
He ya yardım etsene
Çok şey yaşadım kardeşim ben küçüklüğümden beri maddi manevi olarak neler yaşadım biri yüzünden ne hale geldim bilmezsin bilemezsin okul sorunlarımı da bilemezsin anlatsam sen nasıl dayandın her şeye dersin
Olur gel edem mal ya kdkdkd
Anlat dinliyorum anlat
Sana anlatılmaz mal olduğun için anlamazsın boş boş konuşursun gereksiz yani
Al işte bak bir şey yasamamizsi
Aynen kardeşim aynen illa anlatmıyorum diye yaşamamış olmuyor insan şöyle diyim hatta babam annemi aldattı oldu mu beyinsiz anlayışsız olduğun olgun olmadığın o kadar belli çok eziksin özelde okuyorum onlar bşle böyle değil aq
Şey diyecek hiç çalışmayı düşündün mu
Ne çalışması kardeşim kafan iyi mi
Gayet iyi bildiğin calimsa
Offffffff bu kadar boş gereksiz mal olamzjısn git kitap oku geliştir zihniyetini
Aynen sana tavsiye ediyorum
Aynen sana da kardeşim çok anlayışsız olduğun için kafanı çalıştır geliştir ciddiyim kolejde okuyorum Onlar bile gelişmiş anlayışlı medeni insalr
Ay sen ne anlayislisin bokul Naciye
Ay aynen bacım benim anlayışım var da senin hiç yok yazık kafana bok gibi düşüncesizsin bacım kabul et
Babam annemi Aldattı dedim onda bile anlayışsız geri kafalısın yazık kafana terbeşsz
Ben seni anlıyorum kabullemiyorsun anlayışsız ezik olduğunu zorba yapılan diyorsun yapamıyorsun çünkü beyinsiz bi eziksin medeniyetsiz yani anlıyorum seni zor ya ergenlikten çıkamamak
Noldu sesin çıkmadı kdkdkdkd ötüyordun ya kdkdkdkd
Ben seni anlıyorum kabullemiyorsun anlayışsız ezik olduğunu zorba yapılan diyorsun yapamıyorsun çünkü beyinsiz bi eziksin medeniyetsiz yani anlıyorum seni zor ya ergenlikten çıkamamak
Ay bide papağan gibi tekrarlamış dicek bişey bulamayınca yazık ya dndmdkmdf tam bi eziksin ergen mdmdmmf
Yoo seni senle anlatiyorum
Nsnsmddmd ay çok komiksin sen ya yaşın kaç senin
Sence
Beyin yaşın diyom
Offf çok boşşun boş cahil insanla konuşulmaz gereksizsin by
Offf çok boşşun boş cahil insanla konuşulmaz gereksizsin by
Mal ndndndmd papağan
Mal olan sensin papatya guzeli
Ay yazık kendi ergenliğine malloğna ezikliğine beyizsimzlipe bak ta ondan sonra konuş ezik anlayışsız velet git de beynini geliştir malllll hadi canım işine bak byeeeee
Sana da günaydın
Kızım yaşın kaç senin gerizkaşı olduğun için
Nasılsın bugün
Sg malla uğraşamam cidden olgun olmayan beyinsizle anlayışsızla
Neden sinirlisin bugün dün gece yalnız mı kaldin
Hayır canım arkadaşlarlaydım içtik okey
Kabul et işte malsın ergensin olgun değilsin eziksin anlayışsız medeniyetsizsin papağan gibi de tekrarlıyorsun tam bi beyinsizsin kabul et
Ama belli ki sen yalnızsın hem de çok zorbalıcam diye kendini küçük düşürüyorsun şekerim
Ne ictiniz. Ne o arkadaşların sana mı Trio atiyor
Kskskdkdkdf sana ne kardeşim kimse bana trip atmıyor merak etme sabaha karşı geldim
Kabul et işte kabul et edemiyorsun çünkü olgun değilsin malsın
Ay senin gibi ergenlerle uğraşamam valla hadi işine bak bacım hadi uza