Arkadaşlar selam iş başvurusu için kimliğinin önlü arkalı fotoğrafını çekip bir siteye gönderdim, bunu kullanarak başıma is acarlar mı
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardeşim gönlünü ferah tut pek bişe çıkmaz ama temkinli olmakta fayda var bir daha kimlik fotokopisi ya da fotoğrafı gönderirken üzerine yarı saydam yazıyla ne için kullanacaksınız belirtin aynı sahibinden. comda ilanların üzerine sahibinden yazıyor ya saydam bir yazı ile o şekilde
07 Yorumla
Soran+1 yılAy çok teşekkür eder kimse düzgün bi cevap vermedi bi siz yazmışsınız bundan sonra öyle yapayım çok sağolun teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ama unutma kimliğin üzerine direk yaz okunmuyor bilgiler dendiğinde ise size lazım olan TC kimlik numarası de ısrarla bilgi isterlerse uzak dur işe giriş için TC yeterli artık günümüzde
Cevap sahibi+1 yılEğer için hala rahat etmezse en yakın karakola gidip başında geçenleri anlatıp bu olaylı ilgili tutanak tutturabilirsin yani şu tarihte suraya kimlik bilgilerimi verdim üzerime açılacak her hangi bir şirket vs şeylerden sorumlu değilimdir diye ama dediğim gibi merak etme ıslak imza olmazsa bir cacık olmaz ekseriyet noter onaylı imza sirkülerin olmak zorunda o kadar kafanı takip kendi kendine hayiflanma ferah ol bir cacık çıkmaz ama aynı hataya bir daha düşme kardeşim
Soran+1 yılBi de öyle mi diyolar gerçekten şaşkınım yani benim de canım geldi iyi ki söylediniz bundan sonra daha dikkatli olacağım
Cevap sahibi+1 yılTamam kardeşim
Soran+1 yılBende düşünüyodum acaba gitsem mi karakola diye İçimi ferahlattınız çok sağolun insallah çok dikkat edecegim bundan sonra
Cevap sahibi+1 yılSende sağol ne demek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
4Cevap
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 4,2b cevap paylaştı. açabilirler ne diye gönderiyonki site ne yapmayın şöle şeyler
01 Yorumla
Soran+1 yılYa güvenilir bi site yönlendirmişti ne diyim
+1 yılTabiki açılır. böyle saf saf hatalar yapıp sonra neden başıma bunlar geldi deme
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKimlik fotokopisiyle her şey yapabilirler
00 YorumlaSite güvenilir mi
02 Yorumla
Soran+1 yılYok knk dün bakmıştim bisey yoktu bugün gördüm sikayetvarda yazmislar
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne