Elon Musk yine parasıyla konuşuyordu 😄 Twitter'ı satın alınca eski sevgilisi Amber Heard'ün hesabını kapatmış.. iyi de yapmış. O kadını kimse sevmiyor zaten.

Elon Musk yine parasıyla konuşuyordu 😄 Twitter'ı satın alınca eski sevgilisi Amber Heard'ün hesabını kapatmış.. iyi de yapmış. O kadını kimse sevmiyor zaten.

Gerekli bir gerekçe, sözleşme ihlali olmadığı müddetçe kapatamaz. İsterse Platformun sahibi olsun, yine kapatamaz. Amber bir dava açsa kesinlikle kazanır bu durumda. Twitter ise ceza alır.
Bana gelirsek ; Elon Musk gibi biri olsam ( Her imkana sahip olmak anlamında ) aklıma eski sevgilim mi gelir allasen.
Sence ceza almak elon Musk a koyar mı 😂 ayrıca Platform onun istediğini yapabilir wp de bilgi gizliliğini ihlal eti ceza aldı mı 😂
Platform onun, istediğini yapabilir gibi bir durum söz konusu değil. Bu mantıkla hareket edersen, kafana vurur elindeki ekmeği her seferinde alırlar, dikkat et.
Platformlar da yasalara ve kurallara bağlıdır. Hiçbir Platform sahibi, kafasına buyruk iş yapamaz. En basit örnekle, Samsung cihazlarını yavaşlatıyor diye ceza alıyor. Samsung çıkıp diyebilir '' Cihazı biz üretiyoruz ve istediğimiz her şeyi yapabiliriz '' Ama yasalar bunu demesini engelliyor. Facebook ve Spotify gibi platformlar bile, birçok ülkeden ceza yiyor. En basit örneği, Türkiye bile herangibi bir ihlal de Facebook'a ceza kesebiliyor. Ceza Facebook ve Elon Musk'a koymayabilir ama, sonuç olarak bu tür cezalar da kafalarına göre hareket edemeyeceklerini belirliyor.
Elon Musk bu kafayla devam ederse, yarın öbür gün Twitter ihlallerden ötürü birçok Ülke'de yasaklanır, işte Elon Musk'ın 44 Milyar'a aldığı oyuncağı elinde patlar.
Öyle istediğini yapabilir mantığı yok.
Tamam da ülkeler de yasaklanması ona ceza niteliği vermiyor
Ve Apple de aynı konuyu kendi ağzıyla söyledi biz eski telefonları bilerek yavaşlatıyoruz diye adama koymaz çünkü kazanıyor.
O srtk amber hard isimli kadın, Johny deep ile evliyken bile elon musk ve cara delavagne denilen ne olduğu belirsiz bir kadınla, deep evde yokken grup seks yaptığı videoları mahkemeye sunulmuştu. İyiki Amerikada gerçek erkek-kadın eşitliği var. Türkiyede kadınlar kocalarını aldatsa bile mahkemeler ve medya kadınları haklı çıkartıyor. Türkiye artık erkekler için evlenilecek ülke değil. Gidip başka ülkede evlenmek lazım. Türkiyede anca fb takılınır.
O değilde çok kral hareket olmuş. Bu adam cidden baya zeki. Eğer Twitter benim olsaydı eski sevgilim canımı yakmışsaydı kendisi dahil sevgilisinin bile hesabını direk kapattırırdım dhmdjkd.
Eskilerle işim olmaz, önüme bakarım hayatımı yaşarım. Umursamam, bu hareket ile Elon Musk aklının onda olduğunu gösteriyor. Kapatamamış eski defterleri ilginç doğrusu...
Cevap
36Cevap
Hani Bird is Freed idi? Bu da ikiyüzlü.
kendine freed
Böyle küçük şeylerle uğraşmazdım
Aykırı bir şey yapmadığı sürece kapatamaz dava açsa kazanır amber
Sahibi kendisi ama
Bu arada johhny de masum değil o da suçlu bazı yerlerde
Ya müthiş fikir 😄
King 🤣 sırf bunun için yıllarca kovalamış olamaz Twitter’ı
😄
Amber'i aya fırlatsınlar, o kadının dünyadaki hayatı bitti
Dibe vurdu gerçekten
E. Musk kadar zengin olup bu hareketi yapmak fazla çocuksu geldi klas falan değil bence karşındaki insanın rolünü büyütmek ben yapmazdım.
Elon Musk'ta olsan bazı defterleri kapatamiyosun iste 😂
bunu okuyunca gülümsemiştim
ben olsam yapmazdım herhalde eski sevgilim bitmiş gitmiş banane
Acayip mantıklı ya :D Twitter kullanmıyorum ama başka sosyal mecralarda bunu yapabilmek mükemmel olurdu
Mutlaka yasal bir dayanak bulup kapatmıştır😃 Ama efsane hareket🤣
Amber o davada dan sonra bitti zaten.
Tweeter kullanmadığım için bu soruya veremeyeceğim..😉
Mantıklı olanı yapmış , dünyayı satın alsa uzaya fırlatacak kral adam ya 🤣
İntikamını almış. Vallahi daha beterini yapardım.. :)
Ne demek iyi yapmış yaav kimse kimsenin hayatına bu denli müdahale edemez
Twitter değilde instagramı ya da facebook u alsam kesin kapatırdım. Bidaha ömür hayatı boyuncada açamaması için neyi bloklamam gerekiyosa bloklardım
Bize Captain Jack Sparrow'u kaybettiren lanet kadın daha betar olsun.
Bu adama bayılıyorum ya sjwhjwjn benim eski sevgilimin hesabını da kapatsın
Hayır, mavi tık verirdim. Harika bilgileri olan bir insandı herkes faydalansın
Aldatma ve iftira atma konusunda bilgileri ve icraatleri olduğu doğrudur
@DreamGhosters kimin?
amberin, kadın , johny deepi elon musk ve cara delavagne ile grup seks yaparak aldatmış birde şiddet gördüm iftirası atıyordu bir sürü delille hepsi ispatlandı
@DreamGhosters hm anlıyorum ama soruyu yanlış anladınız sanırım siz
Sorudan ziyade senin görüşün için yorumlama yaptım
@DreamGhosters yav işte onu diyorum bende, soruda Elon Muskun yaptığı şeye dayanarak bize yönlendirilen bir soru var; siz olsanız eski sevgilinizin hesabını kapatır miydiniz? ... Eski sevgilimden bahsediyorum görüşümde 🙂
Ben olsam diye başlamadığın için orada bir yanlış anlaşılma oldu, demek ki
Doğrudur, neyse açıklığa kavuşturmuş olduk 👍🏻
😉👍🏻
Belli ki eski defterleri kapatamamış hesabı kapatsa ne yazar..🤭
Bence kendisi kapatmıştır ya ben pek inanmadım o olaya😂
Çağırırım bir kez daha silker gönderirim. Ne diye uğraşıyım Twitter hesabıyla
Ahahhhaha ben kapatmadim da parasını alırdım 😂 herkes uygulamayı bedava kullansın o pislik para ödesin
Nüfus müdürlüğünü alıp öldü bile gösteririm... Ki bu imkansız
Eski sevgilimin Twitter hesabı var mı onu bile bilmiyorum ki. Önce onu tespit ederdim. Varsa güzelce stalklardım kapattırmazdım büyük ihtimalle
İş farklı özel hayat farklı yapılan bence yanlış.
Ahahahah Elon da olsan eski sevgiliye düşmansın.
My dog steped on the bee. Bomboş teneke bi insan çok bi şey kaybetmemişiz
Twitter kullanmıyorum bile. Kullanmadığım uygulamanın şirketini neden satın alayım ki?
o kadar zengin olsam ergen gibi davranmam sanırım. daha ciddi işlerle uğraşırım.
Hayır hiç uğraşmazdım adı üstünde eski sevgili ne yaparsa yapsın yani
benim değilmi a. k istediğimi kapar açarım:)
Amber şimdi dava açacak 😄
Amberin de davası meşhur 😄
Kapatmazdım kimlerle neler yapıyor bakardım 👀
Göz önünde dursun 😄
Tabi ileride mahkemeye düşerse delil ben olurum 👀
Bundan daha kral hareket görmedim
Ben de
Tam tersi hep ben onun taymina düşürürdüm kendimi kaybettigin kiza bak
Adamın o kadar parası var derdine bak😀😀 belkide sırf bunun için aldi
Aşırı fiyakalı. Kapatır mıydım, bilmiyorum ama kapatsam da sonra açardım.
bu elon dm leride okur neme lazım siz yinede dikkat edin 😆
Elon musk sen bensin ya 😂😂
Ahahss 😄
Yalan haberdir yaa öyle kolay olmuyor amerikada işler twitter sahibide olsa bir üyeliği bir suç yoksa durduk yere kafasına göre keyfi kapatamaz
Tabiki önceliğim olabilirdi😃
Sevmediğim her insanın kapatırım
Çok iyi yapmış dnxjbn
Kapatırdım olsaydı ama kullanmıyorlar kendileri 🙄
Hahhahaha amber e da vuran vurana
şaka gibi hahahahahah
Adam haklı dağılabilirsiniz
Boş işler ile uğraşmam ki 😅
Kadın kaş merin teki iyi olmuş 😂
Bence eziklik göstergesi
Düşenin dostu olmaz Amber
Çok iyi yapmış amber sevilmeyen biriydi zaten.
Neden sevilmiyorki?
Johnny Depp davasında gerçek yüzü, iğrenç karakteri ortaya çıktıda bu yüzden.
Ya ben orada tam tersi düşünmüştüm
Ne gibi? Kadının gerçek yüzü yaptığı her halt ortaya çıktı daha nasıl tersi olabilir.
Haklısınız ne bileyim hep masum geldi o kadın bana belki sevdiğimden öyle düşünüyorum
İnsanlar yanıltır masum durabilir ama içini bilemezsin, karşında yıllardır tanıdığını sandığın kişi yeri geliyor bir yanlışı ile hiç tanıyamamışım dedirtiyor.
Haklısınız
Canımı gerçekten yaktıysa evet 😂
Yahudi Elon dedem de mi çakmış o karıya?
Kapatmam uğraşmam ya ne işim var
Bu kadın Sade Sati döneminde sanırım :D
O johnny Depp in karısı değil miydi
Evet aynı kadın
Hayır takipçi basardım bot :D :D
Bu kiz kendi adına siç*ti zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?