tuba-sueda | İnternet & Teknoloji konusunda 117 görüş paylaştı.
Guru
11 gü
Güven hem de karşılıklı inşaa edilmeli. Taraflar birbirinden emin ve birbirini n özgürlüğüne kendi hürriyetiymişcesine ilgili ve düşkün olmalı. Ne sevdiğim erkeği tedirgin edici diyaloglar kurarım, ne de kendimin ve sevdiğimin özgürlüğüne halel getirtirim..
Geçmem çünkü sevgilim olmaz tipsizim boyum kısa diye beni kimse sevmez kime teklif etsem sen kimsin be hoduk aynadan haberin yok mu el aynası vereyim kullan gottumun ikizi der reddeder beni kendine mi layık gördün diyip hayata küser topukları kıçına vura vura vura kaçar anca olbot bor gon sononde olor diye nasihat verir oysa ki bu yaptıkları trilyon kazanan birinin asgari ücretliyi teselli etmesi gibidir
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
sudesiyahseven | İnternet & Teknoloji konusunda 83 görüş paylaştı.
Guru
11 gü
Öyle bir şey diyeceğini sanmıyorum çünkü kıskanılası bir hesabım yok. Sonuçta 500k takipçisi olan biri değilim ve aktif kullanmıyorum. Neden umursasın ki? 👀
Gerekçe olmadan bunu yapmak çok mantıksız. Mesela bana sosyal medya hayatımızdan çok zaman çalıyor, buşa giden bu zamanı birbirimize harcayalım derse, daha cümlesine noktayı koymadan silmiş olurum. 😅
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
SіlverBlossome | İnternet & Teknoloji konusunda 746 görüş paylaştı.
Guru
11 gü
İnsan sevdikten sonra herşeyden vazgeçer ama bu kadarına da bir zahmet kişi kendi karar versin eğer isterse kullansın isterse kullanmasın bence
Öncelikle sevgilim neden kapatmamin gerektigi konusunda beni ikna etmeli. sirf kendisi sevinicek diye kapatmam. gercekten bizim için faydali olucak bir gerekçe sunarsa kapatirim 🤗
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4118Şifre falan da vermem.
Güvenmesini öğrenecek.