İnternet & Teknoloji Türkcelliyim ana paketimin bitmesine 9 gün var. Başka bir ana paket alabilir miyim? serrinkulak Takip Et Xper 1 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Vadesi dolmadan mümkün mü?Ek internet paketleri çok pahalı çünkü Türkcelliyim ana paketimin bitmesine 9 gün var. Başka bir ana paket alabilir miyim? Cevapla İnternet Soruları Pahalı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Sahil06 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 93% +1 yıl Wodafon faturalıyım sözleşmemin bitnesine bir hafta kala müşteri hizmetleri arıyor bana özel tarifeleri anlatıyor zaten. 0 0 Yorumla
delidayı0234 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Ben rahatım paketim sınırsız internet konuşma sınırsız 0 4 Yorumla serrinkulak +1 yıl Nasil oluyor o öyle Yorumla delidayı0234 +1 yıl 2 yıldır bu paketi kullanıyorum memnunum internet konuşma sınırsız Yorumla serrinkulak +1 yıl Faturasız mı? Yorumla delidayı0234 +1 yıl Faturalı Yorumla
burhandeja15 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 575 cevap paylaştı. Türk Telekom 17 GB internet 1000 dakika1000 sms44₺Sil süpürsene 10 GB ve fazlası geliyor 27 GB 0 0 Yorumla
dgnaby33 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Yoo paket alabilirsin önceki paket mesaj veya dk veya internet varsa önce o gidiyor onlar bittiğinde yeni pakettekiler aktif oluyor al yani sorun yok 0 0 Yorumla
ESKILERDENbirDINAZOR Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Sanmam ancak baska numara icin alabilirsin. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Wodafon faturalıyım sözleşmemin bitnesine bir hafta kala müşteri hizmetleri arıyor bana özel tarifeleri anlatıyor zaten.
Ben rahatım paketim sınırsız internet konuşma sınırsız
Nasil oluyor o öyle
2 yıldır bu paketi kullanıyorum memnunum internet konuşma sınırsız
Faturasız mı?
Faturalı
Türk Telekom 17 GB internet
1000 dakika
1000 sms
44₺
Sil süpürsene 10 GB ve fazlası geliyor 27 GB
Yoo paket alabilirsin önceki paket mesaj veya dk veya internet varsa önce o gidiyor onlar bittiğinde yeni pakettekiler aktif oluyor al yani sorun yok
Sanmam ancak baska numara icin alabilirsin.
Vodafonede alabiliyorum ben
Alamazsin
ypmazsın
9 gün sonra alabilirisn