Neden bir şey kaybedesiniz? Bilakis çok şey kazanıyor, ânı yaşıyorsunuz. Başkaları gibi yaşarken sürü psikolojisi ile hayatı kaçırmıyorsunuz. Duygularınızı, hislerinizi, sevinç ve üzüntülerinizi yapay eksik boş yaşamıyorsunuz. Canlı birebir hissederek yaşıyorsunuz. Herkes sosyal medyada diye orada olmak zorunda değiliz. Tercihtir saygı duyulur fakat zorunluluk değildir. Hayatlarımızı farkında olmadan yapaylaştırıyoruz..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Neden bir şey kaybedesiniz? Bilakis çok şey kazanıyor, ânı yaşıyorsunuz. Başkaları gibi yaşarken sürü psikolojisi ile hayatı kaçırmıyorsunuz. Duygularınızı, hislerinizi, sevinç ve üzüntülerinizi yapay eksik boş yaşamıyorsunuz. Canlı birebir hissederek yaşıyorsunuz. Herkes sosyal medyada diye orada olmak zorunda değiliz. Tercihtir saygı duyulur fakat zorunluluk değildir. Hayatlarımızı farkında olmadan yapaylaştırıyoruz..
nasıl mutlu olacaksınız öyle davranın elbette
Bizim sitemizde büyük bir sosyal medya sitesi netice de bir yerden başlamış görünüyorsunuz :)
Kısa bir süre önce bende sildim gerek duymuyorum artık banada gereksiz geliyor
Bilemedim ama mesela ben üniversitede beğendiğim çocuğun instası olmadığı için açılamadım yani en azından instası olsa ordan istek atar tanışırdım
Haklısın
Sanmam çok şey kaybetmiyor ben kullanıyorum da ne oluyor hiç bir şey 😂
Sosyal medyaya hiç bulaşma çok boş beleş şeyler var tiktokta bozmuş
Kedi ve kuş videolarından mahrum kalıyorsun o kadar
Benim de yok böyle huzurluyuz bence.
İlginiz hevesiniz yoksa hiç bulaşmayın
Burasida sosyal medya sayilir 😅
Bir eksiklik değil
Benim de yok, eksikliğini hissetmiyorum.
Bir kaybın yok
Açma.
Açma