İnsanların kendini pazarlama çabasından tiksiniyorum fakat böyle de pek mutlu değilim. Arada kızlar yazıyordu hikayeme falan ruhum okşanıyordu. Şimdi birkaç erkek arkadaşım dışında kimse yok. Aptallık mı ediyorum sizce? :D
Bütün piyasa orada. Güzel bir giriş yapsak mı?
Bütün piyasa orada. Güzel bir giriş yapsak mı?
Yeniden bir giriş yap, bence yakışır. :)
Sosyal Medya hesabının olmasını yaşamındaki düğün, nişan, cenaze, kutlama, parti, toplantı vs gibi bir araya gelmelere benzetebilirsin. Bu da onlar gibidir bir yerde:
Arkadaşların, çevren seni görecek, fikirlerini paylaşacaksın, yılbaşında, bayramda seyranda sevincini paylaşacaksın... Gibi. Çok fazla büyütmeye gerek yok aslında.
Bir de sosyal medya markalaşma yolunda (ki markalaşmadan kastım meşhur olup sürekli kendinden söz edip satmak değil) önemli bir prova yeridir: Nasıl cevap vereceksin? Ne giyineceksin? Algını nasıl yöneteceksin? Vesaire.
"Millet ne der?" deme kimseyi takma derim ayrıca ileride iş hayatın için de faydasını görürsün, özellikle Linkedin hesabını bunun için aktif kullanmalısın.
Bence sen sen olduğun için orada var ol, piyasa için değil. Bu arada normal hayatta cesareti olmayanlar sosyal medyada av veya avcı olurlar bence, senin buna zaten ihtiyacın yok öz güveninden anladığım kadarıyla. :)