İnternet & Teknoloji Hiçbir sosyal medya hesabım yok, garip mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Hiçbir sosyal medya hesabım yok garip mi? Hiçbir sosyal medya hesabım yok, garip mi? Cevapla Sosyal Medya Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
NarinCnkr Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Benimde yok bu aralar boşum burasını buldum müspet bir yere benziyor 1 0 Yorumla
s IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 34% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 311 cevap paylaştı. Hayır garip değil, bende kullanmıyorum çokta lazım değil zaten 0 0 Yorumla
Need4Read Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 368 cevap paylaştı. Yoo gayet normal. Benim de sosyal medya hesabım yok ve tabiri caizse kafam rahat.. 0 0 Yorumla
mertcanturk Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 37% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 352 cevap paylaştı. Niye garip olsun bende sadece face kullanıyorum birde burası 🙄🙏 0 0 Yorumla
Birnotbirkalem Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Neden garip olsun ki hayal aleminden uzak olmak gerek 0 0 Yorumla
Mesmerize_Me Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 96% +1 yıl Yoo garip değil benim de yok. Bir burada açtım. Niye açtıysam o da ayrı bir konu. 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1b cevap paylaştı. benimde yok fake var b ikaç tane onlarla takılıyorum saçma canım akrabaları mı eklicem sosyam medyama 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Gayet normal. Ama burası da bir sosyal medya. Asosyal bir insansın 0 0 Yorumla
mülayimbirey Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Ben de sosyal medya kullanmıyorum ve bence tuhaf bir durum değil. 0 0 Yorumla
gökyüzü_krallığı Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Hiç garip değil. Vakit gibi değerli bir şeyini sosyal medyada harcamamış oluyorsun işte ne güzel. 0 0 Yorumla
türlerinkökeni Takip Et Xper 6 Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl KS kullanıp diğerlerini kullanmamak değişik 1 0 Yorumla
Ruuzgar_ Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl benimde yok kapattım gitti yıllar önce kafam rahat 0 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 48 , eic 55% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 728 cevap paylaştı. Benim de yok garip değil gereksiz vakit kaybı 0 0 Yorumla
salcedo Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 621 cevap paylaştı. Burayı kız talebe yurdu falan sanıyorsun galiba.. 0 0 Yorumla
MinistryofDarkness Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Garip kanka benimde yok bende garibim. 0 1 Yorumla MinistryofDarkness +1 yıl Şaka şaka fdsfaf Yorumla
JackRocker Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 707 cevap paylaştı. Bendede yok 0 0 Yorumla
duygusalprofil Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 364 cevap paylaştı. garip değil 0 0 Yorumla
Marlboro-Rəd Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 349 cevap paylaştı. Yok anormal 0 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 777 cevap paylaştı. evet garip 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Benimde yok bu aralar boşum burasını buldum müspet bir yere benziyor
Hayır garip değil, bende kullanmıyorum çokta lazım değil zaten
Yoo gayet normal. Benim de sosyal medya hesabım yok ve tabiri caizse kafam rahat..
Niye garip olsun bende sadece face kullanıyorum birde burası 🙄🙏
Neden garip olsun ki hayal aleminden uzak olmak gerek
Yoo garip değil benim de yok. Bir burada açtım. Niye açtıysam o da ayrı bir konu.
benimde yok fake var b ikaç tane onlarla takılıyorum saçma canım akrabaları mı eklicem sosyam medyama
Gayet normal. Ama burası da bir sosyal medya. Asosyal bir insansın
Ben de sosyal medya kullanmıyorum ve bence tuhaf bir durum değil.
Hiç garip değil. Vakit gibi değerli bir şeyini sosyal medyada harcamamış oluyorsun işte ne güzel.
KS kullanıp diğerlerini kullanmamak değişik
Ne ka güzel ne ka güzel
Çok garip desek açacak mısın
Yok gayet iyi hatta mükemmel
Peki neden KS var mesela
Gayet doğal benimde öyle
benimde yok kapattım gitti yıllar önce kafam rahat
yoo neden garip olsun.
Benim de yok garip değil gereksiz vakit kaybı
Burayı kız talebe yurdu falan sanıyorsun galiba..
Bu devirde sosyal medyası olmayan kaldı mı be.
Garip kanka benimde yok bende garibim.
Şaka şaka fdsfaf
Hayır öyle bir zorundalik yok
Yok değil
Burası ne peki?
Benimde yok. Hiç kullanmadim.
Bendede yok
Normaldir.
Biraz garip
En iyisi
Garip
Bence değil