Bu Konuda Yardımcı Olabilecek Var mı?

Merhabalar arkadaşlar. Ben genellikle eşimin yanında bilgisayarımı kullanan ailemin yanına gittiğimde işlerimi tabletten halleden birisiyim.

Bir kere oyun oynayabilmemiz için henüz Türkiye'ye gelmemiş bir sunucudan üyelik almak için eşim bilgisayarıma birkaç kez VPN yüklemişti. O şekilde de kaldı, üzerinden epey geçti. Genellikle birbirimizin bilgisayarına telefonuna bakarız ama ben uzun süredir bakmıyordum artık yorulduğum için, sonu yok çünkü...

Ayrıca ondan gizli kesinlikle yetişkin içeriklere bakan birisi değilim, bakmak istesem direkt ona söylerdim beraber bakalım diye, öyle düşüncelerim yok.

Ben evde yokken kendisi geçmişimi bolca karıştırmış. Bilgisayarımda Touch VPN diye bir eklenti görmüş, onun yüklediğine eminim ama hatırlamıyor muhtemelen. Google Chrome'un kendi uzantısı bu, etkinlik geçmişime bakıp bu uzantının tarihini bulmak istiyorum. Çünkü yok yere suçluyor, onu arzulamamı bile bu eklentiye bağlıyor bir şeyler izlediğimi iddia ediyor. Ama suçum yok eğer olsaydı itiraf ederdim açık açık.

Nereye baktıysam bulamadım, bu eklentilerin uzantıların kaydolduğu bir etkinlik geçmişi yok mu tarihini bulabileceğim, bilgisi olan varsa lütfen yazabilir mi. Bana inanması umrumda değil şu saatten sonra, sadece uzantının yüklendiği tarihi görmeyi istiyorum...

Bu Konuda Yardımcı Olabilecek Var mı?