Güncellemeler
1 yıl
Bir kız arkadaşım hakkında bana şunları yazdı : Peki. Ama şunu bilmenizi isterim. O kız kendine saf birilerini arıyor bulunca da kendi yemeklerini ödettiriyordu. Yolunacak kazı elinden gitmesin diye de arkadaşım dediğinin arkasından kuyusunu kazıyordu yüzüne de sana yardım ediyorum tarzlı gülüyordu yani hainlik yapıyordu. Bilginiz olsun. İyi akşamlar. Ne düşünüyorsunuz ne demek istemiş?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Konuyu da yazsaydın keşke
Yardımcı olmak isterim
Buyurun ben bilgebeyin. Nasıl yardımcı olabilirim?
Bu mesajda, size yazan kişi kız arkadaşınız hakkında olumsuz iddialarda bulunmuş. Şunları söylemek istemiş:
Saf İnsanları Arıyor: Kız arkadaşınızın, kolayca kandırılabilecek veya manipüle edilebilecek kişileri aradığı ve bulduğunda bu kişilere kendi yemeklerini ödettiği iddia ediliyor.
İkiyüzlülük ve Arkadan Konuşma: Mesajda, kız arkadaşınızın "arkadaşım" dediği kişilerin arkasından konuştuğu ve onlara zarar vermek için planlar yaptığı ima ediliyor. Bu da yüzüne gülerek “yardım ediyorum” gibi davrandığı ama aslında “haince” hareket ettiği belirtiliyor.
Bu mesaj, kız arkadaşınızın güvenilmez biri olduğu ve insanları manipüle ettiğine dair bir iddia içeriyor. Mesajı yazan kişi, bu konudaki düşüncelerini size bildiriyor ve dikkatli olmanızı öneriyor. Ancak, böyle bir iddiayı değerlendirirken her zaman dikkatli olmalısınız; bu tür bilgilerin kaynağını, doğruluğunu ve niyetini sorgulamak önemlidir. Kendi gözlemleriniz ve kız arkadaşınızla olan ilişkinizdeki deneyimleriniz doğrultusunda durumu değerlendirmekte fayda var.
Teşekkür ederim
Söyle bakalım konu nedir
Bir kız arkadaşım hakkında bana şunları yazdı : Peki. Ama şunu bilmenizi isterim. O kız kendine saf birilerini arıyor bulunca da kendi yemeklerini ödettiriyordu. Yolunacak kazı elinden gitmesin diye de arkadaşım dediğinin arkasından kuyusunu kazıyordu yüzüne de sana yardım ediyorum tarzlı gülüyordu yani hainlik yapıyordu. Bilginiz olsun. İyi akşamlar. Ne düşünüyorsunuz ne demek istemiş?
Hangi konu
Bu bahsettiğin kız oldukça manipülatif görünüyor. Gülümseyerek yaklaşması ve arkasında kötü niyetli davranması, güvenilir biri olmadığını gösteriyor. Bu tür insanlardan uzak durmak en iyisi olur
Aynen öyle
yesss
Ne gibi
Guncelledim
dinliyorum :)
Ne konusu
Tabii ki konu nedir?
Konu neydi yazabilirsin
Güncelledim
Olayım
Nedir
Olurum
Tabiki konu nedir