Şimdi buraya Emoji fotoğrafını koyup sonra bize böyle bir soru sorman çok saçma Çünkü rahatsız olunan bir mesajın ekran görüntüsünü koysan ya da geçerli yazdığın kısmı koysan Sadece özel olmamak şartıyla üslubunu belki anlayabiliriz Ama eğer bu hem özelindeki bir insan hem de dışarıda sadece işini yapan bir insan tarafından bu kadar yanlış anlaşılıyorsa o zaman kendini o konuda düzeltmen gerek yani istersen özelden de yazabilirsin Sadece bu konuyu konuşmak adına ve üslubunu inceleyebiliriz ama şöyle söyleyeyim ben hiç mesela Emoji kullanmam genellikle Random atarım Çünkü emojiyi üşeniyorum emojiyi gerçekten hissettirmek istediğim duygularda kullanıyorum önce ilk etapta kullanıyordu sonra Random olayı çıkınca karışık harflere basıp güldüğünü veya karşı tarafı rencide etmek için söylemediğin daha anlaşılır oluyor bir kolay Yoldan karşı tarafa güzel bir mesaj veriyorsun bu açıdan seviyorum Bir de mesaj kültüründe pek yok artık Hani eskisi kadar da mesajlaşmıyorum Onun da etkisi var Ancak hani daha böyle yumuşak cümleler vardır hani Lütfen şunu yapabilir misin diyebilirsin yani Şunu yapmanı istiyorum Senin için uygunsa yapabilirsin diyebilirsin Ama sen gidip bunu yapacaksın diyorsan bu kabadır tabii yani karşıdaki en yakın olsa bile yanlış anlar alınır Tamam belki sen doğru bir üslüp kullanmışsındır ama karşı tarafın alınacağı Bir Ana da denk gelebilir çok yanlış da anlayabilir