İnternet & Teknoloji Mesajlaşırken emojilere takılır mısınız? AMsterdAM95 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 mesajlaşırken kullanılan emojilere göre hisleriniz değişiyor mu Mesajlaşırken emojilere takılır mısınız? Cevapla Emoji Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et
RebeLs_ Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Selam,Hayır takılmam emoji çok nadir kullanıyorum niyeyse bana çocuksu geliyor sürekli emoji kulllanmak 0 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 24 , eic 78% +1 yıl arada dikkatimi çeker ona göre yorumlama yaparım :) 0 0 Yorumla
Korazonツ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ben kullanıyorum emoji çoğunu hoşlanan olur olmaz hiç umrumda değil ben seviyorum 0 0 Yorumla
Xenopeltisx Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Değişiyor ama en azından emoji atılması, hiç kullanmayan soğuk nevalelere nazaran daha iyidir. 0 0 Yorumla
duygusalprofil Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 364 cevap paylaştı. birkaç emoji dışında hiçbirini kullanmıyorum, bana çok samimiyetsiz geliyor ve evet takılıyorum 0 0 Yorumla
notallowed Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl dalgasına kullaniyosa sorun yok ama ciddi ciddi kullanilan her emoji beni geriyo 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Selam,
Hayır takılmam emoji çok nadir kullanıyorum niyeyse bana çocuksu geliyor sürekli emoji kulllanmak
arada dikkatimi çeker ona göre yorumlama yaparım :)
Ben kullanıyorum emoji çoğunu hoşlanan olur olmaz hiç umrumda değil ben seviyorum
Değişiyor ama en azından emoji atılması, hiç kullanmayan soğuk nevalelere nazaran daha iyidir.
birkaç emoji dışında hiçbirini kullanmıyorum, bana çok samimiyetsiz geliyor ve evet takılıyorum
dalgasına kullaniyosa sorun yok ama ciddi ciddi kullanilan her emoji beni geriyo
Dikkat ederim diyelim
Çoğu emojiye gıcık kapıyorum
Evet mesela 😂 emojisine gıcık kapıyorum
Evet