İnternet & Teknoloji Mesajlarınızın sonuna emoji koyar mısınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Emoji koymayınca böyle anlaşılıyorum😂 Güncellemeler+1 yıl İmla hatalarını görmezden geliniz 😂 Mesajlarınızın sonuna emoji koyar mısınız? Cevapla Emoji Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et
_LonelyWolf_ Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Okuma yazması olmayan millete medya okur yazarlığı ağır geldi bacım 😂😂😂 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Emoji random falan sevmiyorum normalde kullanmayinca da karsi taraf soguksun erkek gibi yaziyorsun soyle boyle 1 0 Yorumla
SіlverBlossome Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Evet kullanırım ben emojiyi mesajda çok fazla kullanırım emoji koymayınca hatta kendimi ifade edemiyorum gibi düşünüyorum 0 0 Yorumla
Rossoneri2206 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Gormezden gelemeyecek kadar cok imla hatasi var😐 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 🥲🥲 Yorumla
skyseahawk Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl genelde koymam ancak bana gelen mesajda emoji varsa yanıtlarken ben de emoji koyarım 0 0 Yorumla
Berk666 Takip Et Guru Yaş: 125 , eic 95% +1 yıl Pek emoji kullanmam. Bazen yanlış anlaşılmamak için kullanırım. 0 0 Yorumla
Beşyollu Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Koymayinca kavga cikiyor, emojiler vurgu gorevinde gayet başarili 1 0 Yorumla
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Bol bol emoji kullanırı. O an ki duyguma göre 1 0 Yorumla
Serqts Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Koyuyorum bazen ama Z kuşağındakiler kızıyor 1 0 Yorumla
Gıorgı_adamıa Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Emoji atması güzel oluyor fakat genelde random atıyorum 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 29,8b cevap paylaştı. Emoji atmayı seviyorum 😅 0 0 Yorumla
Sevdamdın_sen Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 88% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 305 cevap paylaştı. Evet koyarim 1 0 Yorumla
JackRocker Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 707 cevap paylaştı. Koymam 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Okuma yazması olmayan millete medya okur yazarlığı ağır geldi bacım 😂😂😂
Emoji random falan sevmiyorum normalde kullanmayinca da karsi taraf soguksun erkek gibi yaziyorsun soyle boyle
Evet kullanırım ben emojiyi mesajda çok fazla kullanırım emoji koymayınca hatta kendimi ifade edemiyorum gibi düşünüyorum
Gormezden gelemeyecek kadar cok imla hatasi var😐
🥲🥲
genelde koymam ancak bana gelen mesajda emoji varsa yanıtlarken ben de emoji koyarım
Pek emoji kullanmam. Bazen yanlış anlaşılmamak için kullanırım.
Koymayinca kavga cikiyor, emojiler vurgu gorevinde gayet başarili
Senin her şeyin ters be yavrum 😂
Bazen her zaman koymam
Bol bol emoji kullanırı. O an ki duyguma göre
Koyuyorum bazen ama Z kuşağındakiler kızıyor
Emoji atması güzel oluyor fakat genelde random atıyorum
Emoji atmayı seviyorum 😅
Emoji severim çok sıkda kullanırım...
Çoğunlukla koyarım 😃
Evet koyarim
Hayır.
Emojiler ❤️ Ben dkendndn