İnternet & Teknoloji Bilgisayarım nasıl düzelir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncelleme gelmiş güncelleştir ve kapat seçeneğine tıkladım normalde 5 10 dk da güncellerdi 1 saat oldu hala bitmedi. Sizce nasıl düzelir? Güncellemeler+1 yıl Açma kapama tuşuna basılı tutunca düzeldi teşekkür ederim cevaplarınız için 🥰 Bilgisayarım nasıl düzelir? Cevapla Bilgisayar Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kapat tekrar aç 1 saat uzun bir süre 2 gün önce ben de yaptım hemen oldu 0 0 Yorumla
Rose2113 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5,9b cevap paylaştı. Biraz daha bekleyin. Düzelmezse, açma-kapatma tuşuna basılı tutun ki kapansın. 0 0 Yorumla
KaRa-MaSKee Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl sen dokunma kendi kendıne hallolur vede su güncellemeyı süreklı yapmayın 0 0 Yorumla
EngineerAres Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 64% +1 yıl Bekle biraz hiç bir şey yapma kendi kendine açilir o şarja tak kapanmasin 0 0 Yorumla
efsane3444 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl İnşallah düzelir biraz bekle olmadı bataryayı sök tekrar tak 0 0 Yorumla
SevmekGuzel007 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Senin PC KSnin yeni hali gibi olmuş 😄 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kapat tekrar aç 1 saat uzun bir süre 2 gün önce ben de yaptım hemen oldu
Biraz daha bekleyin. Düzelmezse, açma-kapatma tuşuna basılı tutun ki kapansın.
sen dokunma kendi kendıne hallolur vede su güncellemeyı süreklı yapmayın
Bekle biraz hiç bir şey yapma kendi kendine açilir o şarja tak kapanmasin
İnşallah düzelir biraz bekle olmadı bataryayı sök tekrar tak
Senin PC KSnin yeni hali gibi olmuş 😄
Bios ayarlarına giriyor mu?
Kapatma tusuna basılı tut
Açık bırak uyuo düzelir
düzelmez
Format at
Kendi haline bırak
Kapat tekrar başlat