İnternet & Teknoloji Bilgisayarım nasıl düzelir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Güncelleme gelmiş güncelleştir ve kapat seçeneğine tıkladım normalde 5 10 dk da güncellerdi 1 saat oldu hala bitmedi. Sizce nasıl düzelir? Güncellemeler+1 yıl Açma kapama tuşuna basılı tutunca düzeldi teşekkür ederim cevaplarınız için 🥰 Bilgisayarım nasıl düzelir? Cevapla Bilgisayar Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kapat tekrar aç 1 saat uzun bir süre 2 gün önce ben de yaptım hemen oldu 0 0 Yorumla
Rose2113 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5,9b cevap paylaştı. Biraz daha bekleyin. Düzelmezse, açma-kapatma tuşuna basılı tutun ki kapansın. 0 0 Yorumla
KaRa-MaSKee Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 96% +1 yıl sen dokunma kendi kendıne hallolur vede su güncellemeyı süreklı yapmayın 0 0 Yorumla
efsane3444 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl İnşallah düzelir biraz bekle olmadı bataryayı sök tekrar tak 0 0 Yorumla
EngineerAres Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Bekle biraz hiç bir şey yapma kendi kendine açilir o şarja tak kapanmasin 0 0 Yorumla
SevmekGuzel007 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Senin PC KSnin yeni hali gibi olmuş 😄 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kapat tekrar aç 1 saat uzun bir süre 2 gün önce ben de yaptım hemen oldu
Biraz daha bekleyin. Düzelmezse, açma-kapatma tuşuna basılı tutun ki kapansın.
sen dokunma kendi kendıne hallolur vede su güncellemeyı süreklı yapmayın
İnşallah düzelir biraz bekle olmadı bataryayı sök tekrar tak
Bekle biraz hiç bir şey yapma kendi kendine açilir o şarja tak kapanmasin
Senin PC KSnin yeni hali gibi olmuş 😄
Bios ayarlarına giriyor mu?
Kapatma tusuna basılı tut
Açık bırak uyuo düzelir
düzelmez
Format at
Kendi haline bırak
Kapat tekrar başlat