Bilgisayarım nasıl düzeltebilirim?

Herkese merhaba 2 hafta önce kardeşim Bilgisayarımın yanında yoğurt yemiş Birazını tabakta bırakmış onu da Bilgisayarımın Daha doğrusu laptopumun üzerine koymuş sabaha kadar artık nasıl oldu bilmiyorum ama yoğurdun suyu bilgisayara akmış Ben o gün evde değildim Buna asla izin vermezdim Evde olsaydım. Her neyse Bilgisayarım açılıyor ama "all boot Options are tried. Press<F4> key to recover with factory image using recovery or any other keys for next boot"... Bunun devamı da var ama yarısı gözüküyor bilgisayarda O yüzden hepsini yazamadım bu hatayı veriyor YouTube da bir tane Türk'ün paylaştığı bir videoyu izledim denedim yine aynı şekilde bu hatayı verdi bilgisayarıma sizce ne olmuş olabilir? Ben bu sorunu nasıl çözebilirim öğrenci olduğum için yeni bir bilgisayar alacak param yok Ayrıca tamire götürsem orada da bayağı bir para alırlar evde halledebilir miyim? Eve ilk geldiğimde aynı hatayı verdi hani dedim Acaba içinde su falan mı kaldı da böyle hata veriyor dedim denemeyi bıraktım aradan uzun bir zaman geçti 2 hafta 3 hafta gibi şimdi deneyeyim dedim belki içerideki su kurumuştur diye düşündüm ama hala aynı hatayı veriyor bilgisayar bozulsa açılmazdı diye düşünüyorum

Bilgisayarım nasıl düzeltebilirim?