Arkadaslar Yardiminiza ihtiyacim var ama lütfen adam akili cevap verin
arkadaslar masa üstü veya diz üstü bilgisayarima sarji koydum zaman videolarin hepsine baka biliyorum ama sarjdan cikardim zaman youtube videolari takiliyor
ne yapmam lazim
Arkadaslar Yardiminiza ihtiyacim var ama lütfen adam akili cevap verin
arkadaslar masa üstü veya diz üstü bilgisayarima sarji koydum zaman videolarin hepsine baka biliyorum ama sarjdan cikardim zaman youtube videolari takiliyor
ne yapmam lazim
Windows dizüstü bilgisayarlar şarda değilse gücü pil bitmesin diye kısar bu yüzden şarda kullanman gerekir. Muhtemelen donanım eski yeni donanım olsa %50 kısılsa bile sorunsuz açardı. Çözüm sorma çaresi yok bunun.
Şarj takılı iken olmuyorsa ve i9 kullanıyorsan güç ayarlarına el atmalısın. Kablo takılı değilken gücü %50 yerine daha fazla kısıyordur. Olmadı bir bilgisayarcıya göster 2 dk da yazılımdan ayarlar.
Cevap
6Cevap
Bence format at
Şimdi ben şöyle ufak bir şey söylemek istiyordum virüs dediğimiz şey bir dosya yani bunu. Saklanabilecgi bi alan olmalo ram işlemci anakart ekran kartı hepsi içinde azda olsa bi depolama alanı var ancak batarya içinde herhangi bi depolama biri oldugunu hiç sanmıyorum bence sizdeki mesele ayrı birşeydi
virüs girmiş olabilir antivürs testi yap virüs yoksa servis zamanı gelmiştir
Knk pc yi güvenli moda al YouTube dan video falan ize öyle dene bide eğer sorun olmazsa virus falan vardır
Virüs var bataryanda. Bataryanı çıkart eski modellerde öyle oluyor virüs olnca format attır bataryayı da değiştir
Tamam ablacım anlamam diyorsun bak ben hem donanım hemde yazılım tarafında bilgi sahibi biriyim.
Kardeşim senin bilgisayarının pilde performansı cok düşüyor büyük ihtimalle birde cok ısınıyorsa bu şekilde olması geyet normal cihazın bakımlarını yaptım temiz format atır yoksada bi ssd taktır
Tasarruf moduna geçiyor olabilir
Onu uyanınca anlatayım
Geldim
Burdayım
YouTube den bakabilirsin abi
pil tasarrufuna geçiyordur
Pil performansı ayarlarını yüksek tutmalısın
Denetim masası, güç seçenekleri ya da pil performansı kısmını bul. Her zaman ve yüksek performans seçeneklerini işaretle. YouTube'da yönlendirme videoları mevcut.
Yere vur düzelir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?