Gençler bilgisayarımda hiçbir sorun yoktu sadece youtube da geziyordum ekran bi anda birbirine girdi bildiğin glitch gibi oldu buna flickering diyorlarmiş sanırım bende korkup sistemi yeniden başlattım ve her şey düzelmiş gibiydi fakat şimdi bilgisayar neredeyse her açıldığında ekran böyle oluyor ve kısa süreliğine ekran gidip geliyor sorunu nasıl çözebilirim :( .
Büyük ihtimal monitörden kaynaklı garantisi vardır garantiye gönder incelerler yenisini gönderirler müşteri hizmeti felan varsa onlarla da iletişime geçebilirsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Motörde bir arıza olabilir
Pardon monitörde
Monitörüm yeni ama olma ihtimali var bende biraz öyle düşünüyorum ama belki sorun win11 ile alakalı olabilir
Kasayla alakalı değil monitörün marka modelini verebilirmisin
tamam monitörüm msi optix mag281urf
Tamamdır biraz araştırıyım
Saol kardeşim benim
Ölü piksel testi yap youtubede veya googlede nasıl yapıldığı yazıyordur
Onu monitörü ilk aldığım zaman yapmıştım hiçbir ölü pixele rastlamadım
Büyük ihtimal monitörden kaynaklı garantisi vardır garantiye gönder incelerler yenisini gönderirler müşteri hizmeti felan varsa onlarla da iletişime geçebilirsin
Deniycem 🤙🏻
İnşallah en kısa zamanda düzelir hayırlı geceler
Kanka ekran kartına dikkat et 😂
Ekran kartını yeni aldım 😑
Ve sorun durduk yere olmaya başladi
Eger yardım etmeyeceksen defol git
Senin gibiler oldukça bu ülke gelişmez efendi olsaydın arkadaşıma bile sorardım yardımcı olması adına.
Öyle klavyeden anca yazarsın
Sanki kendisi çok anlıyo PC den boş yapma aşkkereğiiiiii her şeye atlama anladınmı
Sg len chpkklı asıl Sızın gibi beyinsizler dolaştıkca gelişemez burada bir soru sorduk yardım et ya da etme sg yarım akıllı
İnş bana demedin ben seni savunuyorum?
La gidin misket oynayın 😂😂
Samuraijack06 sana demedim tabiki kardeşim
Eyv kral
Aşkkerkeği sende dağına saklanmaya git terörist pici
Snwkskkejrjdbdjfjd
Bu devirde misketle oynayan mi kaldı kendine bak geri kafalı bacım soysuz
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!