Maximum 10 dakika normal şekilde çalışıp fotoğraftaki hale geliyor. Sorunu ne bunun yapılabilir mi?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Maximum 10 dakika normal şekilde çalışıp fotoğraftaki hale geliyor. Sorunu ne bunun yapılabilir mi?

Sorun, ekran kartı gibi gözüküyor. Eğer öyleyse, yapılsa dahi, zamanla aynı sorunlar tekrar olabiliyor. Cip sorunları, her bilgisayarcının yapacağı iş değil. Siz yine de format atmayı da deneyin.
Cevap
4Cevap
Ekran kartından kaynaklı olabilir zahmet olmazsa onu göster sen
çok iyi bi marka falan değil 500-600 para vereceklerse götürmeyim hiç. ne kadara yapılır ortalama?
Tutar o kadar elimde laptop var ekranın kapam açma yeri kırıldı 750 lira istiyorlar daha toplam değişim içinde 2 bin lira istiyorlar
ohooo jbhwjnsjsns zamanında 800e almıştım yeni bilgisayar alıyım ben. sims 3 - 4 / paralives tarzı oyunları kaldıracak basit bilgisayar öneriniz var mı?
Bu onları oynatıyor mu özelliklerine bir bak söyle
sims 3 oynuyodum da bu bilgisayarda her türlü yüklü bi para ödeyeceğim için 4e geçebileceğim bi laptop alırım
Şimdiki bilgisayarlar çok pahalı bak bunda ekran kartı yok 6 bin diyor
www.hepsiburada.com/asus-x515fa-ej04804-intel-core-i3-10110u-8gb-256gb-ssd-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV000017A4L0
bilgisayarın ekran kartını değiştirmelisin.
Ekran karti slotunu cikar yeniden tak
Ekran kartı olma ihtimali yüksek.
neyden dolayı bozulur peki ekran kartı
Kafaya yemiş
Format attır belki düzelir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?