İnternet & Teknoloji Stalk yapmaya bile üşeniyorum, ne olacak halim böyle? trinitynin_saçjölesi Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 43 İşin yoksa sahte hesap aç, sahte değilmiş gibi düzenle vs. vs... Üşenmeyip 10 stalk hesabi açanlar bu azmi nereden buluyor. dd Stalk yapmaya bile üşeniyorum, ne olacak halim böyle? Görüş Yaz 9 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
BloodyGamerFenomen Takip Et Master Yaş: 31 4 ay İnternet & Teknoloji konusunda 2,2b görüş paylaştı. Bende anlamadım. Stalklamakta ne varsa bu kadar. Yani niye stalklıyorsun o da saçma hele ki erkekler için. 1 0 Yorumla
porifldekibendeğilim Takip Et Guru Yaş: 24 , eig 100% 4 ay Ondan basit ne var ya dmffk tam bir stalkerım ama boş ver yapma daha iyi bir şey kazandırmıyor. 1 0 Yorumla
Jagras Takip Et Guru Yaş: 41 4 ay İnternet & Teknoloji konusunda 493 görüş paylaştı. Hayatı bu kadar boş yaşamayı nasıl başarıyorsunuz anlayamıyorum :D 1 0 Yorumla
u GhostlyKisses Takip Et Guru Yaş: 25 , eig 100% 4 ay Üşengeçlikten değil onların ki yıkıklık ya. 2 0 Yorumla
Pseudanor Takip Et Yoda Yaş: 26 , eig 99% 4 ay Hiç yapmadım. Güvenmediğim birisiyle olmam 🖤 1 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 4 ay İnternet & Teknoloji konusunda 7b görüş paylaştı. Stalk yapmıyorum ben kimseyi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
6Görüş
Bende anlamadım. Stalklamakta ne varsa bu kadar. Yani niye stalklıyorsun o da saçma hele ki erkekler için.
boş ver yapma zaten yoruyor adamı
Ondan basit ne var ya dmffk tam bir stalkerım
ama boş ver yapma daha iyi bir şey kazandırmıyor.
Hayatı bu kadar boş yaşamayı nasıl başarıyorsunuz anlayamıyorum :D
Üşengeçlikten değil onların ki yıkıklık ya.
Hiç yapmadım. Güvenmediğim birisiyle olmam 🖤
Stalk yapmıyorum ben kimseyi
stalk ne bilmiyorum
Gerek var mı stalka :)