İnternet & Teknoloji Stalk yapmaya bile üşeniyorum, ne olacak halim böyle? trinitynin_saçjölesi Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 43 Yapay Zekaya Sor İşin yoksa sahte hesap aç, sahte değilmiş gibi düzenle vs. vs... Üşenmeyip 10 stalk hesabi açanlar bu azmi nereden buluyor. dd Stalk yapmaya bile üşeniyorum, ne olacak halim böyle? Cevapla Hesap Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
BloodyGamer Takip Et FenomenMentor Yaş: 35 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bende anlamadım. Stalklamakta ne varsa bu kadar. Yani niye stalklıyorsun o da saçma hele ki erkekler için. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Stalk yapmıyorum ben kimseyi 1 0 Yorumla
porifldekibendeğilim Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ondan basit ne var ya dmffk tam bir stalkerım ama boş ver yapma daha iyi bir şey kazandırmıyor. 1 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayatı bu kadar boş yaşamayı nasıl başarıyorsunuz anlayamıyorum :D 1 0 Yorumla
GhostlyKisses Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Üşengeçlikten değil onların ki yıkıklık ya. 2 0 Yorumla
Pseudanor Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Hiç yapmadım. Güvenmediğim birisiyle olmam 🖤 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bende anlamadım. Stalklamakta ne varsa bu kadar. Yani niye stalklıyorsun o da saçma hele ki erkekler için.
Stalk yapmıyorum ben kimseyi
Ondan basit ne var ya dmffk tam bir stalkerım
ama boş ver yapma daha iyi bir şey kazandırmıyor.
Hayatı bu kadar boş yaşamayı nasıl başarıyorsunuz anlayamıyorum :D
boş ver yapma zaten yoruyor adamı
Üşengeçlikten değil onların ki yıkıklık ya.
Hiç yapmadım. Güvenmediğim birisiyle olmam 🖤
Gerek var mı stalka :)
stalk ne bilmiyorum