İnternet & Teknoloji Youtube reklam sayılarını arttırmak için hazırlanıyormuş. Sizce premium olmalı mıyım yoksa reklam beklerken çıldırmaya devam mı? ConnectingGirl Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Yooutube premium olmayan kullanıcıların önüne videodan önce 5 adete kadar video çıkarmak için hazırlanıyormuş. Sizce premium olmalı mı? Youtube reklam sayılarını arttırmak için hazırlanıyormuş. Sizce premium olmalı mıyım yoksa reklam beklerken çıldırmaya devam mı? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Ben reklam engelleyici kullandığım için fark etmiyor 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Uygulama kullanmayı tarayıcı üzerinden girip reklam vereceği anda sayfayı yenileyin vereceği reklamı vermiyor 0 0 Yorumla
djvkskckz Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Zaten artırmış dün 15 dklık video izledim 3.4 dksı reklamdı 2 tanesi 30 saniyelik diğerleri 15 7 falan 0 0 Yorumla
karlardaacancicek0 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Youtube zaten reklama boguyor daha nereye arttiracakmis. 1 0 Yorumla
upstean Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 34% +1 yıl videoya seri seri gir çık yapınca reklam gelmiyor üç defadan sonra falan. 0 0 Yorumla
Mooodman Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Premium en güzeli 25 tl 5 kişiyle paylaşıyorsun artı müzik de güzel 0 0 Yorumla
ZodiacK Takip Et Master Yaş: 29 , eic 74% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 789 cevap paylaştı. Halâ premium almayan kaldı mı? İlk aydan beri alıyorum. YouTube Music' alıyorum çok iyi. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Valla pcden chrome uzeri girince bende reklam cikmiyor ama telden tvden falan girince geliyor… 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 11,7b cevap paylaştı. Valla ben bilgisayardan izliyorum. Ne reklam görüyorum ne sponsor 0 0 Yorumla
reynalandın Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Brave var? Reklamları engelliyo ben onu kullanıyorum hiç böyle derdim olmuyo 0 0 Yorumla
bilgialmakamaclı Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl onun yerine chrome da video bloker var onları kullanabilirsin 0 0 Yorumla
küçüksevimlibrokoli Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl YouTube ile işim bittiği için umrumda değil 1 0 Yorumla
ѕυrαтѕız_ĸız Takip Et Master Yaş: 27 , eic 36% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 440 cevap paylaştı. Youtube para kasmak için ne yapacağını şaşırdı. 1 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 394 cevap paylaştı. Youtube Vanced kullanan ben buna güldüm 😂 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 567 cevap paylaştı. Yemin ediyorum beni bayıltıyor 0 0 Yorumla
Dinazortreni Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 46% +1 yıl Çok saçma sn başı reklam izleyecekler 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Ben reklam engelleyici kullandığım için fark etmiyor
Uygulama kullanmayı tarayıcı üzerinden girip reklam vereceği anda sayfayı yenileyin vereceği reklamı vermiyor
Zaten artırmış dün 15 dklık video izledim 3.4 dksı reklamdı 2 tanesi 30 saniyelik diğerleri 15 7 falan
Youtube zaten reklama boguyor daha nereye arttiracakmis.
videoya seri seri gir çık yapınca reklam gelmiyor üç defadan sonra falan.
Premium en güzeli 25 tl 5 kişiyle paylaşıyorsun artı müzik de güzel
Halâ premium almayan kaldı mı? İlk aydan beri alıyorum. YouTube Music' alıyorum çok iyi.
Youtube zaten reklama boguyor daha nereye arttiracakmis.
Valla pcden chrome uzeri girince bende reklam cikmiyor ama telden tvden falan girince geliyor…
Valla ben bilgisayardan izliyorum. Ne reklam görüyorum ne sponsor
Brave var? Reklamları engelliyo ben onu kullanıyorum hiç böyle derdim olmuyo
onun yerine chrome da video bloker var onları kullanabilirsin
YouTube ile işim bittiği için umrumda değil
Youtube para kasmak için ne yapacağını şaşırdı.
premium kullanmak gayet mantıklı.
Adblock candır.
Bence su you tube yı bırakalım
Youtube Vanced kullanan ben buna güldüm 😂
Ben geçmeyeceğim premium a
Yemin ediyorum beni bayıltıyor
Çok saçma sn başı reklam izleyecekler
Reklam engelleyici kullan
İzlenmesi düşer
Para bol galiba.