Pek bir bilgim yok ama ben daha önce premium aile planı almadım ama bendd fiyatı 34 tl görünüyo. Bu da demek oluyo ki aile planı aldıktan bir süre sonra fiyat otomatik artıyor. Şu anki hesabındaki premium aile planını iptal edip başka hesap açıp ordan al aile planını. Her seferinde iptal edip heni hesap açıp daha ucuza kullanabilirsin. Ben her ay hesap açıp deneme süresini kullanıyodum bi sıkıntı çıkmıyodu.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Premium aile planına web sitemizden kayıt olduğunuzda 59 tl ödersiniz vs. diyor. Ordan girip al premiumu
Şu an üyeyim zaten iptal edip siteden alıp tekrar aynı kişileri ekleyebiliyor muyuz?
Pek bir bilgim yok ama ben daha önce premium aile planı almadım ama bendd fiyatı 34 tl görünüyo. Bu da demek oluyo ki aile planı aldıktan bir süre sonra fiyat otomatik artıyor. Şu anki hesabındaki premium aile planını iptal edip başka hesap açıp ordan al aile planını. Her seferinde iptal edip heni hesap açıp daha ucuza kullanabilirsin. Ben her ay hesap açıp deneme süresini kullanıyodum bi sıkıntı çıkmıyodu.
Ya da dediğin gibi iptal edip siteden al diğer üyeleri tekrar ekleyebilirsin bi sıkıntı çıkmaz
Teşekkür ederim
Vanceddan devam biz.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!