İnternet & Teknoloji Samsung yeni çıkacak iPhone için "Katlandığında bize haber ver " şeklinde tweet attı. Yorumunuz nedir? Biröylebirböyle__ Takip Et Master Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Katlanmak marifet mi? Eyyyyyy samsung diyorum. Ama gene de güzel laf sokmuşlar Güncellemeler+1 yıl Mükemmel bi soru ya bu KS neyi vitrin yapacağını bilmiyor valla Samsung yeni çıkacak iPhone için "Katlandığında bize haber ver " şeklinde tweet attı. Yorumunuz nedir? Cevapla iPhone Soruları Samsung Soruları Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Katlanması önemli değil 1 0 Yorumla
AnAlien1 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 443 cevap paylaştı. Apple’ın dikkat çekmesi için öyle takla atmasına gerek yok ama kapışmaları hoş bu olay bile prim yapıyor sonuçta 🙂 1 3 Yorumla Biröylebirböyle__ +1 yıl Kesinliklee apple'da cevap verse ne güzel olur ama o karizmayi çizdirmez diye düşünüyorum Yorumla AnAlien1 +1 yıl www.instagram.com/.../?igshid=N2NmMDY0OWE=Güzel reklam olmuş bence 😄 Yorumla Biröylebirböyle__ +1 yıl Hiç olmamış bence ya saldırma amaçlı bir reklam o yüzden telefon öne çıkmıyor bence Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Motorola ‘ sen yokken biz vardık ‘ dese güzel olurmus 1 0 Yorumla
XxlAYUBOĞAN Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Acıya katlanabiliyormusun demek istemiş 1 1 Yorumla Biröylebirböyle__ +1 yıl Uuu güzel bakış açısı. Masum Yorumla
varus55 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı. katlanmak cokta onemli bir sey degil. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Katlanması önemli değil
Apple’ın dikkat çekmesi için öyle takla atmasına gerek yok ama kapışmaları hoş bu olay bile prim yapıyor sonuçta 🙂
Kesinliklee apple'da cevap verse ne güzel olur ama o karizmayi çizdirmez diye düşünüyorum
www.instagram.com/.../?igshid=N2NmMDY0OWE=
Güzel reklam olmuş bence 😄
Hiç olmamış bence ya saldırma amaçlı bir reklam o yüzden telefon öne çıkmıyor bence
Motorola ‘ sen yokken biz vardık ‘ dese güzel olurmus
Acıya katlanabiliyormusun demek istemiş
Uuu güzel bakış açısı. Masum
katlanmak cokta onemli bir sey degil.
Güzel laf sokulmuş😂