Iphone 17 pro max mi samsunf s26 ultra mi telefon olarak ben hep samsung kullandım samsung 88 bin iphone 120 bin
Samsung
Iphone
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Iphone 17 pro max mi samsunf s26 ultra mi telefon olarak ben hep samsung kullandım samsung 88 bin iphone 120 bin
Ben Samsung cuyum ♥
❤️❤️❤️❤️
Kanka valla güzel ikilem 😄 Uzun yıllar Samsung kullanan biri olarak söyleyeyim, Android özgürlüğü ve özellikle S Ultra serisinin kamerası, kalemi falan baya efsane 🤌 Ama iPhone 17 Pro Max tarafında da stabilite, uzun güncelleme süresi, Apple ekosistemi, oyun performansı ve ikinci el değeri çok daha güçlü.
Fiyat konuşamam ama aradaki fark seni çok zorluyorsa Samsung mantıklı; yok “uzun yıllar kafam rahat olsun, kasma, ısınma, güncelleme derdi yaşamayayım” diyorsan iPhone derim.
Ben kendi kullanım tarzım yüzünden ankette Iphone seçiyorum.
Cevap
6Cevap
yazılım ve sağlamlık iphone derim, samsung etmez o paralar
Yaa
Iyiyms
Ne fark var samsungla yani
samsung ve diğer androidler stabil çalışmıyor, sabit yani, sistemin arkada gereksiz çalışan çok parçası var ve güvenlik zayıf iphone a göre, iphone ise arkada o kadar yazılım çalışmıyor, stabilize daha yüksek iphone da, gereksiz dosyalar yormuyor telefonu, samsung 6 ram ile iphone 4 ram aynı şekilde çalışır öyle düşün, ayrıca sökerken de öyle samsung a az ısıt kapak açılır, iphone u sökmek işkence
Tercih meselesi ama imkânlarım iyi olmasına rağmen o kadar para vermem;)3 yılda Bir orta halli tel alırım fazlası gereksizdir
Yani iphonenin markası var ben samsung seviyorum 😃😃
Yaa canım 20/30k arası miss gibi telefonlar neyine yetmiyor, napiyon yaa kamera açıp film mi çekiyorsunuz:)
Yani zaten 4 bine 2020 de ben samsung a71 aldım bi telefona neden 120 bin vereyim dediğin gibi kamera yaklaştırır diye
A52 kullanıyorum halen kullanıyorum fazla bile geliyor gerçekten sürekli kullanmama rağmen
Iphoneyi zevk için alirim valla samsungcuyum
Zevk için bir şey alınmaz o kadar para verip:)
Hahaha elma ünlülerin telefonu
Zevk için bir şey alacaksan vibratôr al;)
Hahaha o evlenince yapılacak yaa bekarken opusme hahahaha yeterli
Orası öyle de , senin yorumuna karşılık olarak onu yazdım benim suçum yok:) para verme öyle şeylere canım inan boş gereksiz
Iphone valla gereksiz yıllardır ucuz teller kullanırım:))
En güzeli normali neyse o, inan imkanlarım çok çok iyi hiç aklıma gelmez gider gezer tatil yaparım ama Bir telefona asla o kadar para vermem...120k ya iki üç ülkeye giderim
Samsungcuysan samsungdan devam et
Bence dee
Yapay zeka ile Samsung öne geçti bence
Hadi ya
Android olan her şey
Hahaha Android seviyorsun ben gibi
Iphone hiç kullanmadım onuda seven çok ios arasında ne fark varki
Samsung
Samsungcuyum
Samsung
Apple
Elma