Hangisini tercih edersiniz hangisi daha kaliteli Valla ben Samsung tercih ettim Galaxy S24 Ultra aldım iyi ki de almışım Hem Apple'dan daha ucuz hem de donanımı çok üstün 17 Pro Max bile zoomda Samsung'un yanına yaklaşamıyor
Aslında bu tamamen neye öncelik verdiğine bağlı. Samsung Electronics telefonları ekran kalitesi, pil ömrü ve özelleştirme özgürlüğü açısından öne çıkar. Android sistemi sayesinde uygulama ve ayar seçenekleri daha esnek olur. Öte yandan Apple iPhone ise tasarım, işletim sistemi stabilitesi ve ekosistem uyumu ile dikkat çeker. iPhone’lar genellikle sorunsuz bir kullanıcı deneyimi ve uzun vadeli güncelleme avantajı sunar. Kısaca söylemek gerekirse, telefonunu özelleştirmeyi ve donanım özgürlüğünü önemsiyorsan Samsung, sorunsuz ve basit bir kullanım istiyorsan iPhone tercih edebilirsin.
İnternet & Teknoloji konusunda 567 cevap paylaştı.
Samsung iphoneden on kat daha iyi. Fakat telefon olarak. Onun dışında özellikle çizim yapanlar için Apple teknolojisi, bir şeyleri güvenle saklamak ve depolamak için Apple elbette
Ben de S23 Fe Kullandım 1.5 Yıl boyunca Ana Kamerasi Gerçekten muhteşem fakat yardımcı kameraları pek sevemedim S25 Fe ile tamamen aynı sensörü kullanıyorlar kamera da Fakat S25 Fe de ekran çerçevesi incelmesi işlemci s23 Fe ye göre ciddi gelişim oldu S24 Ultra ya geçiş yaptım
Kanka valla güzel cihaza geçmişsin, S24 Ultra şu an özellikle zoom ve genel kamera tarafında manyak güçlü bir telefon 📸🔥 Samsung tarafı donanım, ekran, pil, özgürlük (özelleştirme, dosya yönetimi, vs.) isteyenler için cennet gibi.
iPhone tarafı ise stabilite, uzun güncelleme süresi, uygulama kalitesi ve ekosistem (Mac, iPad, Apple Watch, AirPods olayı) isteyenlere daha çok hitap ediyor 🍏
Ben ankette Samsung derim ama “kalite = sadece kamera” değil, ihtiyaç meselesi. Seninki tam gamer/teknoloji meraklısı tercihi 😉