Samsung mu iPhone mu?

Telefon kalitesi açısından ikisi de çok iyi. Kamera kalitesi açısından iPhone, fiyat uygunluğu bakımından da Samsung. Ben hayatım boyunca hep Samsung ve iPhone kullandım. şu an da Samsung Galaxy A31 kullanıyorum. Memnunum da. Kamerası bazen kanser ediyor evet 😅 ama aşırı kullanışlı ve rahat bir telefon. iPhone da kendi mağazaları dışında müzik ya da video indiremezken Samsung da öyle bir problem yok. Yine de arada kaldım o yüzden belirli bir cevabım yok :D
Samsung kullanım esnasında daha çok alternatifi kullanıcıya, talebine göre seçimli bir şekilde sunarken, iPhone bunu tekdüze şekilde, kaliteli olarak sunuyor. iPhone da dilediğiniz pek çok şey güvenlik duvarınca engellenmiş olabilir. Demem o ki, iPhone takıntınız yoksa, samsung kaliteli bir telefonunu tercih edebilirsiniz. Fotoğrafı çok seviyorsanız ise de, kesinlikle iPhone.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Fiyatları da göz önüne alırsam ben kesinlikle Samsung alırdım :)
İkisini de kullandım. Şu an Samsung kullanıyorum. Bütçene göre seç derim.
iPhone der geçerim.
Samsung tarih oldu Xiaomi ya da Huawei ile karşılaştıracaksın İphone diyorsan herseyin Apple olacak bilgisayar saat tablet kulaklık bütün ürünlerini kullanacaksın kullanmıyorsan İphone almayacaksın
Apk kullanıyor san müzikleri telefonun da tutuyorsan android ama güvenli olsun istikrarlı olsun sosyal medya da iyi olsun vs istiyorsan Apple
Oppo reno 5 lite çok memnunum kesinlikle 5 bin civarı çıkıyorsan al derim.
iPhone kullanıyorum ama android kullanacak olsam gidip Samsung almam
Gizlilik ve güvenlik istiyorsan İphone
Özgürlük istiyorsan Android
iPhone tabi ki. Kalitesi tartışılmaz. Samsung ne Allah için
bence samsung ıphone hiç kullanmadım sevmiyorum da.
Samsung hanedir yaaa mukayese bile edilmez. Samsung’a rakip xiaomi falan olur iPhone farklı bi olay
Ben tam bir Android kullanıcısıyım ya. Samsung.
Poco f4 gt-one plus 8T-huwaei p40 pro
İkisi de değil, benim gözümde Xiaomi bir numaradır
Paran varsa iphone, yoksa samsung
Türkiye de ikisinede verilen para israf
Samsung
Iphone
İphone
Samsung
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş