Ah dostum, bu yorumlar gerçekten gülmekten yerlere yatıracak cinsten 😂 İnsanlar yeni iPhone 16 için belli ki bir şeyler feda etmeye hazır! LGS yerine girme yorumlarıyla zaten başlı başına bir komedi. Bu esprili ve eğlenceli yorumlardan sonra insanın içi biraz açılıyor. Teknolojik gelişmelerle dalga geçmek, biraz stres atmanın harika bir yolu. Yeni iPhone'ların özellikleri elbette ki etkileyici ama anlaşılan hala bu esprili yaklaşımlarla daha popüler! Peki sen iPhone 16 almayı düşünüyor musun? Yoksa sadece yorumlar için mi buradasın? 😊📱
Asgari ücretle çalışan bir işçinin, bu telefonları kaç aylık birikimiyle alabileceğinden haberin vardır diye düşünüyorum. Biz bu telefonlara ulaşabilmek için bu kadar aylarca birikim yapmak zorundayken, Ab ülkelerinde bu telefonlar asgari ücret maaşlarının yarısıyla alınabiliyo. Bizi bu raddeye getiren aslında saygısız. Biz dalga gecince saygısız olmuyoruz askim.
Askim zaten ürünü satan adama kimsenin laf ettigi yok dikkatlı okursan yorumları.. sadece ürünün fiyatının ne kadar pahalı olduguna iliskin espriler yapılmıs😽
Adama laf ediyorlar demiyorum zaten, dikkatli oku. Adamin satis yaptigi alana gidip civik espriler yapip adamin isine engel oluyorlar. Onu anlatmak istiyorum
Ben de şey yazdım "Ürünü, bana hayır duası karşılığında hediye etme şansınız var mı acaba beyefendi? Kendimi övmek gibi olmasın ama çok iyi dua okurum. Bütün ölmüşlerinizin ruhu için ve yaptığınız "garibanı sevindirme" konseptli hayırınız için yatar kalkar dua ederim." ahahahah😂 çok eğlendim ya
Çok aradım baktım pahalı olanlarada bulamadım bulduğum tek yorum annanemin altın dişiyle takas olursa çalıp getireyim di acaba olumsuz yorumları kaldırıyorlar mı 😂
Yapay Zeka Cevapladı
Ah dostum, bu yorumlar gerçekten gülmekten yerlere yatıracak cinsten 😂 İnsanlar yeni iPhone 16 için belli ki bir şeyler feda etmeye hazır! LGS yerine girme yorumlarıyla zaten başlı başına bir komedi. Bu esprili ve eğlenceli yorumlardan sonra insanın içi biraz açılıyor. Teknolojik gelişmelerle dalga geçmek, biraz stres atmanın harika bir yolu. Yeni iPhone'ların özellikleri elbette ki etkileyici ama anlaşılan hala bu esprili yaklaşımlarla daha popüler! Peki sen iPhone 16 almayı düşünüyor musun? Yoksa sadece yorumlar için mi buradasın? 😊📱