S serilerine param yetmiyor. Şu an a serisinden a34 ya da a54 alabilirim. Damla centik istemiyorum o yuzden elimde sadece a54 kaliyor. Ama bunu da hem kaba hemde ekranini kucuk buluyorum.
Samsungtan memnunum. Elimde j7 prime var. Bir aldigim zaman uzun zaman telefon kullanan biriyim. O yuzden tam anlamiyla içime sinen bir telefon almam lazim. Ama bir yandan dövizden dolayı fiyatlar da cok artiyor. Hic beklemeden piyasada olan telefonlardan alayim mi yoksa beklesem mi bilemiyorum.
Yeni çıkacak telefon var mi samsungun? M54 diye bir telefondan bahsediliyor haziran-temmuz gibi cikacak deniyor. Onu mu beklesem? Bir de cikarsa bile ne kadardan çıkar o da belli degil. Ben en fazla 13 bin verebilirim bir telefona şu an. 14-15 ve uzeri fiyattan cikarsa yeni cikan telefonu da alamam. Bu arada suanki telefonlarda zamlanirsa hic alamam.
Ama m serisi daha düşük galiba diger serilerden tam bilmiyorum. Telefonlara bakmayali, arastirmayali yillar oldu. Hic vatan, teknosa gibi yerlerin m serisi getirdigini de görmedim. Genelde boyle guvenilir buyuk teknolojik magazalardan aliyorum boyle aletleri.
M serisi yani m54 gibi telefonlar vatana, teknosaya gelir mi, geliyor mu, gelirse kactan gelir bilmiyorum. Ne dersiniz bekleyeyim mi yoksa bir tane telefon alip geceyim mi?
3 aydir telefonlari arastiriyorum. Bu kadar bekledim daha bekleyeyim mi yoksa fiyatlarin artmasina karsi bir tane alayim mi? Alirsam a54 alırım şu an.
Ama dedigim gibi tam icime de sinmiyor. O kadar para verip icime sinmemesi de canımı sıkıyor. En az 5 yil kullanirim çünkü alacagim telefonu. Zirt pirt telefon degistiren biri degilim. Ne yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
s23 Fe gelecek daha. a74 neden gelmedi bilmiyorum onun da gelmesi lazımdı vazgeçtiler heralde :D
A74 gelmeyecekmiş. Bende a73 begeniyordum ama gec kaldim. Uretimi durdurulmus ve karaborsaya dusmus galiba. Cok oahaliya satılıyor simdi. Vatan, teknisa gibi yerlerde zaten yok. M54, a73'e benziyor hekde sar degeri daha düşük. Ama butcemde 13 bin tl kadar. Daha çıkamam. Dövizde yukseliyor. Ya a54 alacagim ya da m54 u bekleyecegim. M54 fiyati yuksek olur gibi geliyor. Hem o zamanki kura göre cikacak piyasaya zaten hemde eski model olan m52 bile internette 14 bin tl gozukuyor. Eski modeli bile bu fiyatsa yeni cikacak m54 kim bilir ne kadar olur? Sence cok yuksek fiyattan cikar mi? Simdi bu m54 ü beklesem diyorum bu sefer a54 un fiyatı yükseliyor. Secimden sonraki dolar artisinda hemen 800 tl yi yapıştırmislar fiyata. 30 Haziran yazıyor internette tahminen cikis tarihi. 30 hazirana kadar alabilecegim telefonda yukselirse hic alamam daha telefon falan. Sence ne yapayim bekleyeyim mi alayim mi? A54 boyut olarak kucuk geliyor. A73 un boyutu iyiydi. M54 te 6.7 olarak gözüküyor. Yani istedigim boyutta. Ne yapsam bilemiyorum. Bana fikrini soylersen sevinirim.
M54 ü neden bekliyorsun ki? her zaman A serisi M serisinden daha iyidir. ve kur artışları daha fiyatlara tam yansımadı bence A54 al gayet güzel bir telefon. fiyatlar artacaktır illaki. bende a73 vardı sattım 1 ay önce fiyatı uçmuş :D A54 ve M54 işlemcileride aynı görünüyor zaten almalısın bence A54 arka kasasıda cam gayet güzel
Tesekkur ederim yorumun icin. A serisinin m'den daha üstün oldugunu bilmiyordum. Evet A73 uçmuş durumda. Onu almaya karar verdim hicbir yerde bulamadim. Internetten de bu tarz teknolojik aletleri almiyorum. A54 vatan teknosa gibi yerlerde şu an 12.700 gozukuyor. Samsung'un kendi magazasinda 15.500 gözüküyor. Dun hem fiyat icin gittim hemde bir daha bakayim diye gittim. Dedigin gibi daha da ucar bu fiyatlar bende daha kur farki yansimadi diye düşünüyorum. Hatta korktum bu hafta baslangicinda yani dun pazartesi gunu fiyat etiketleri degisir diye ama oyle olmadı. Sagol yorumun icin
A73 ü neden sattın ve şu an ne kullaniyorsun?
A54 çıkalı çok fazla olmadı bence internet üzerinde alabilirsin. zaten samsungun kendi sitesinde garanti sorgulaması yapabiliyorsun daha önce kutu açıldıysa zaten garanti durumunda gözükür. S23 aldım ben o yüzden biraz premiuma geçim dedim :D
samsunglar çabuk bozuluyor ben bıktım Samsungdan o yüzden 2021 de Huawei almıştım halen onu kullanıyorum
Bu markanin telefonlarini da beğeniyorum ama google olayi yok. Abd yaptirim uyguluyor galiba. Basit bir uygulama car curtla bu sorunu cozer google uygulamalarini kullanirsiniz diyorlar ama onunla uğraşamam ben. Yoksa inceledim guzel telefonlar var bu markada. Hatta fiyati da iyi. Bu da google sıkıntılı sebepli. Yoksa huaweinin bu kadar ucuz tutacagini sanmiyorum fiyatlari
gerçekten çok güzel telefon ilk başta Google olaylarından çok zorlandım gerçekten alışkanlık olmuş haliyle. ama sonra alıştım herseyin bi çözümü var ama tek YouTube uygulamasini yukleyemedim onun da bir yerden girişi var ama uğraşamam dedim tarayıcıdan giriyorum girdiğim zamanlar redmi de iyi herkes kullanıyor
S21 fe al
arayacamh ceo yu