Samsung'un bu sene baska yeni çıkacak telefonu var mı?

S serilerine param yetmiyor. Şu an a serisinden a34 ya da a54 alabilirim. Damla centik istemiyorum o yuzden elimde sadece a54 kaliyor. Ama bunu da hem kaba hemde ekranini kucuk buluyorum.

Samsungtan memnunum. Elimde j7 prime var. Bir aldigim zaman uzun zaman telefon kullanan biriyim. O yuzden tam anlamiyla içime sinen bir telefon almam lazim. Ama bir yandan dövizden dolayı fiyatlar da cok artiyor. Hic beklemeden piyasada olan telefonlardan alayim mi yoksa beklesem mi bilemiyorum.

Yeni çıkacak telefon var mi samsungun? M54 diye bir telefondan bahsediliyor haziran-temmuz gibi cikacak deniyor. Onu mu beklesem? Bir de cikarsa bile ne kadardan çıkar o da belli degil. Ben en fazla 13 bin verebilirim bir telefona şu an. 14-15 ve uzeri fiyattan cikarsa yeni cikan telefonu da alamam. Bu arada suanki telefonlarda zamlanirsa hic alamam.

Ama m serisi daha düşük galiba diger serilerden tam bilmiyorum. Telefonlara bakmayali, arastirmayali yillar oldu. Hic vatan, teknosa gibi yerlerin m serisi getirdigini de görmedim. Genelde boyle guvenilir buyuk teknolojik magazalardan aliyorum boyle aletleri.

M serisi yani m54 gibi telefonlar vatana, teknosaya gelir mi, geliyor mu, gelirse kactan gelir bilmiyorum. Ne dersiniz bekleyeyim mi yoksa bir tane telefon alip geceyim mi?

3 aydir telefonlari arastiriyorum. Bu kadar bekledim daha bekleyeyim mi yoksa fiyatlarin artmasina karsi bir tane alayim mi? Alirsam a54 alırım şu an.

Ama dedigim gibi tam icime de sinmiyor. O kadar para verip icime sinmemesi de canımı sıkıyor. En az 5 yil kullanirim çünkü alacagim telefonu. Zirt pirt telefon degistiren biri degilim. Ne yapmalıyım?

Samsung'un bu sene baska yeni çıkacak telefonu var mı?