Son dönemin modası da bu. Ayrıldıktan sonra basıyorlar engeli.
Facebook, Twitter, Instagram, WhatsApp, Telegram, Snapchat, TikTok, C2, Skype, Signal... engelle babam engelle bitmiyooorr. :D Sizce bu hareket ergence mi?

Son dönemin modası da bu. Ayrıldıktan sonra basıyorlar engeli.
Facebook, Twitter, Instagram, WhatsApp, Telegram, Snapchat, TikTok, C2, Skype, Signal... engelle babam engelle bitmiyooorr. :D Sizce bu hareket ergence mi?

Kendisine ulaşıp yalvarmasını isteyen kişiler::: engellemez ve tüm kapıları açık bırakıp ineğin ota; öküzün trene; köpeğin kemiğe ve daha pek çoklarının bir şeylere bakıp bakıp salyalarını akıttığı gibi ellerinde telefon gözleri ekranda; kulakları seste, her gelen mesajı açarak ve hayal kırıklığına uğrayarak yaşayıp gider.
Ahhh acaba.. acaba bir ümit.
Bir ümit yazar mı diye engelleyecek yüreğe sahip olamadığı için engelleyEMEz…. Gelir belki. Gelir de bir şey derse dönerim konuşuruz yine eskisi gibi oluruz belki diye karakter düşüklüğü gösterir. Her kapısı açık hayat kadını gibi istediğin odadan girersin engelsiz kişilerin yanına.
Nasılsa ulaşılır insanlardır bunlar.
Aman ya der karşılarındaki de.” Bir telefon kadar ucumda yazsam köpek gibi atlayacak zaten. Engelleyememiş bile s. lak beni der.” Canı isterse alacağı insandır çünkü gözünde o…
Ama eğer engelleseydi her yerden kendi kendini kahrederdi çünkü ulaşma kanalları kapanacaktı. Ama tüm kanalları yok ederek engellemek gerekir ki ulaşıma kapalı bir köy yolu gibi olsun kişi. Yolda kalsın ölsün gebersin yine ulaşamasın..
Çünkü biten ilişkide ; biri dönmek istiyorsa kolayca dönemesin. Köpek nasıl sürünürse o da öyle sürünsün. Ulaşamasın karşısındaki kişiye. Neden mi? Çünkü dönmek isteyen suçludur. Ve suçlu olanlar da kolay affedilirse yine aynı saçmalıkları yapar.
Çok uzattım neyse engellleyin ulaşılamayan köy yolu gibi olun ne elektrik ne su gelsin size. Hatta hiç bir insan gelmesin. Herkes cehennemin dibinde kalsın:)
Korkmayın insan engellemekten. Defetmek hep hızur verir..
Ayrıldığınız kişiyle gerçekten görüşmek istemiyorsanız engellemek en doğru yol, ilişki belki zamanla düzelir belki barışırız diye düşünüyorsanız tabi ki engellemeyin
Cevap
15Cevap
Evet biraz ergence rahatsız etmediği sürece engellemezdim
Seni rahatsız etmiyorsa gerek yok. Ancak her yerden mutlaka silinmeli
Öyledir. Engellemene gerek yok (Kötü kaba bir ayrılış olmadıysa)
çok ergence ve basitce bunu sadece kendime güveni olmayan insanlar yapar
Değil, gayet normal. Arkadaşlık bitmiyor yani. Yoğun duygular yaşadığın insanla olan ilişkin bitiyor. Görmemek en iyisi
Ergenlık mı olmus bu. Ben de engelliyorum. İletişim olmaması için , çok basım agrıdı zamanında ondan dolayı
Hayat senin kararlar senin yaşayan sensin tecrübeler senin. Ne yapmak istersen onu yap kimsenin ne düşündüğü s. kinde olmasın.
kesinlikle. ama bazılarının haklı nedenleri olabiliyor, onları yaftalamıyorum asla.
Tüm ihtimalleri yok etmek istiyorsa kisi engeller. Kararli ve net insanlar boyle yaparlar.
Yani rahatsız etmesin diye engel atılır.. ergence değil bence..
Ergence kalbinden engelleyemedikten sonra ne işe yarar.
Her yerden engellemek falan bence çocukça ve saçma.
He ya zamanında yiyiş yiyiş unutulmaz anlar yaşa sonra engel olmamalı böyle şeyler kıskıskıskıskıs
Eğer tekrar iletişim kurmasını istemiyorsam engellerim..
O senin kararın kimseyi ilgilendirmez
Öyle de komik bence :D
22 yaş zaten ergen :D
Kendimle ilgili sormadım ki, genel olarak sordum
Basitlik
Kız sen C2 yi nerden biliyon
Niye bilmeyeyim, gizli bir örgüt mü ki? :D
Ergence
Aynen , tipik ergen işleri..🤗
Normal olan
Ergence hareketler
Ergence